25.10.2017

Inter 2 Kolmoseen Mooren ja Mäkitalon valmennuksessa

Valmentajista Moore toimii tällä hetkellä FC Interin edustusjoukkueen huoltajana, mutta hänellä on Suomessa pitkä ura myös pelaajana ja valmentajana. Pelaajana hän saavutti mm. hopeaa Veikkausliigassa MyPan riveissä. Menneellä kaudella hän valmensi FC Interin A-juniorit hopealle SM-sarjassa ja tätä ennen hän on valmentanut useamman vuoden Salossa.

Kuuluisaan Mäkitalon jalkapalloperheeseen kuuluva Mikko on valmentanut viimeiset vuodet FC Inter 2-joukkuetta ja jatkaa siis edelleen joukkueen valmennusryhmässä. Joukkueen yksi tärkeimmistä lenkeistä, huoltaja Olli-Pekka Kankaanpää, jatkaa myös tehtävässään.

Joukkue tulee koostumaan ensi kaudella tämän vuoden pelaajista, yli-ikäisiksi tulleista seuran A-junioreista ja pelaajista, jotka vahvistavat tätä ryhmää. Mukaan on tulossa monta mielenkiintoista pelaajaa, kuten kasvattajaseuraansa palaava Aleksi Laiho. Kaikki, jotka haluavat pelata piirin korkeimmalla tasolla ja uskovat vahvistavansa tätä ryhmää, ovat tervetulleita mukaan. Etsimme myös vapaaehtoisia jalkapalloihmisiä mukaan tämän joukkueen ottelutapahtumiin.

Yhteydenotot:

David Moore puh. 050-3533986

Mikko Mäkitalo puh. 045-8798336

tai

Pasi Hyvätti
pasi.hyvatti@fcinter.fi