Lauantaina FC Interin 2-joukkue kohtasi Regions Cupissa sarjaporrasta korkeammalla pelaavan Salon Wilppaan Salossa. Inter 2:n oli ottelussa lopulta parempi 1-3(0-2) lukemin.

Kovin odotuksin Turun Piirin Neloseen lähtevä Inter II oli lähes koko ottelun niskan päällä. Ensimmäinen jakso oli jopa täydellistä hallintaa ja tauolle mentiin 0-2 tilanteessa. Inter 2:n maaleista vastasivat Aleksi Reini ja joukkueen kapteeni Thomas Kaplas.

Toisella jaksolla Sebastian Opacic lisäsi Inter 2:n vierasjohdon kolmeen maaliin. Ottelun lopulla pelitempo laski ja kotijoukkue pääsi paremmin mukaan peliin. Wilpas pääsi tekemään yhden maalin, mutta ansaittu 3-1 voitto kirjattiin Inter 2:lle.

Joukkueen valmentaja Mikko Mäkitalo oli erittäin tyytyväinen joukkueensa esitykseen.

Pelasimme erittäin ehjän pelin ja oli ilo seurata, kuinka joukkue hallitsi ottelua lähes koko ottelun ajan. Tästä on hyvä lähteä sarjakauteen, kommentoi Mäkitalo.

Inter 2 aloittaa sarjakautensa Nelosessa tiistaina Urheilupuiston Yläkentällä klo 19.15. Otteluun on vapaa pääsy.