10.2.2018

Henrik Moisander oli Turun derbyn ykkösnimi

Inter ja TPS tasasivat pisteet perjantaina Javenture Areenalla pelatussa Suomen Cupin ottelussa. Ottelu tarjosi vauhtia ja vaarallisia tilanteita heti pelin alusta asti.

– Perinteinen derby heti alusta asti. Nähtiin, että intensiteetti pelissä on kova. Nyt kun olemme taas samassa sarjassa, niin näissä otteluissa on heti erilaiset fiilikset, ruoti maalivahti Henrik Moisander ottelua.

Inter-vahdin mukaan peli oli tasainen Teemu Penninkankaan ulosajoon asti. Sen jälkeen joukkue taisteli hyvin.

– Tasaista oli, kunnes meiltä lensi pelaaja ulos. Sen jälkeen taistelimme kuitenkin hyvin joukkueena, totesi Moisander pelin jälkeen.

Inter saa kiittää Moisanderia pisteestä. Onnistuneeseen otteluun hän suhtautui kuitenkin tyynesti.

– Oli tietysti onnistunut peli maalivahdilta, kun pelataan 0-0. Pari vaarallista tilannetta ja rankkarin torjunta. Se on toisaalta tehtäväni, mutta olen tosi iloinen, että pystyin auttamaan joukkueen vajaalla tasapeliin tänään, iloitsi Moisander.

Moisanderin kohokohta ottelussa nähtiin 79. Minuutilla, kun hän torjui Onni Valakarin ampuman rangaistuspotkun.

– Ajattelin malttaa mahdollisimman pitkään ja pysyä pystyssä. Olimme käyneet ennen peliä läpi maalivahtivalmentajan kanssa, että hän on epäonnistunut viimeksi rankkarissa. Ajattelin, ettei hänellä ole itseluottamus kohdallaan, joten siksi maltoin odottaa pystyssä pitkään ja sain lopulta torjuttua, kertasi Inter-vahti illan huippuhetkeään.