25.10.2018

​Henrik Moisander jatkaa Inter-maalilla

Kolmatta kauttaan FC Interissä pelaava Moisander on 175 pelatulla liigaottelullaan yksi Veikkausliigan kokeneimmista maalivahdeista. FC Interin lisäksi FC Lahtea, VPS:aa ja kasvattajaseuraansa TPS:aa Veikkausliigassa edustanut Moisander on valittu kahdesti sarjan parhaaksi maalivahdiksi. Hän on myös edustanut Suomea kahdesti A-maaottelussa.

FC Interin teknisen johtajan Vesa Mäen mukaan ensi kauden valmennuksen painotukset olivat tärkeässä osassa maalivahdin valinnassa.

– Henkka on perustasoltaan ja osaamiseltaan liigan kärkipäätä, minkä lisäksi hänen kokemuksensa auttaa puolustuksen johtamisessa. Ehkä kuitenkin ratkaisevin jatkosopimukseen johtanut tekijä on se, että Henkka on mielestämme Veikkausliigan paras maalivahti jalalla pelaamisessa. Se puoli tulee varmasti korostumaan ensi kauden pelityylissämme, Mäki painottaa.

Maalivahdeista FC Interillä on ensi kauden sopimus Moisanderin lisäksi myös Aati Marttisen kanssa. Seuran omat juniori-ikäluokat läpikäynyt 20-vuotias Marttinen on pelannut tämän kauden lainalla Ykkösen FC Hakassa.