27.10.2016

Henri Lehtosen mukaan jännitystä on luvassa lauantaina

FC Inter ja TPS tasasivat pisteet Veikkausliigakarsintojen ensimmäisessä osaottelussa 0-0 -tuloksella. Tasatulos tietää sitä, että Veikkausliigapaikka ratkeaa lauantaina Veritas Stadionilla.

Interin kapteeni Henri Lehtosen mukaan tilanne ennen toista karsintaottelua on kutkuttava.

– Tilanne on tasan ja jännitystä on luvassa koko rahan edestä lauantaina. Ei tämä ole ihan se tilanne, mitä halusimme, mutta kaikki on edelleen omissa käsissä, totesi Inter-kippari pelin jälkeen.

Inter-kapteenin mukaan joukkue aloitti pelin hyvin. Toisella jaksolla pelaaminen taas meni turhan monimutkaiseksi sulavan syöttöpelin sijaan.

– Pelin alku oli hyvä. Pallo liikkui ja pidimme tempoa korkealla, eikä TPS pysynyt vauhdissa mukana. Saimme luotua parhaat tilanteemme alussa. Hyvän alun jälkeen ote katosi ja TPS pääsi myös peliin mukaan ja onnistui luomaan joitakin maalipaikkoja. Toisella jaksolla etäisyydet kasvoivat ja peli tuli vaikeammaksi, näki Lehtonen.

Lauantain toinen osaottelu tulee vastaan nopeasti. Ihmeitä ei ole aikaa tehdä. Lehtonen toivookin, että joukkue pystyisi siirtämään keskiviikon avausjakson pelaamisen lauantain otteluun.

– Pyrimme saamaan palautumisen käyntiin lauantaita varten välittömästi. Mitään megatemppuja tässä ei ehdi enää tekemään. Meidän pitää saada tuo ensimmäisen jakson hyvä pelaaminen siirrettyä lauantaiksi. Siten kaikki asiat ovat varmasti paljon helpompia meille, päätti Lehtonen.

Veikkausliigakarsintojen toinen osaottelu pelataan lauantaina Veritas Stadionilla kello 17.00.