Henri Lehtonen: Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin

22.8.2016

Inter otteli todellisen taisteluvoiton sunnuntaina FC Lahden vieraana. Interin 1-2(0-1) voittoon päättyneessä ottelussa pelin loppuhetket olivat kamalaa katsottavaa. Joukkue onnistui kuitenkin pitämään johtonsa.

Inter-kapteeni Henri Lehtosen mukaan voitto oli henkisesti tärkeä joukkueelle. Tästä on hänen mukaansa hyvä lähteä hakemaan hyvää loppukautta.

– Kyllähän tuo pelin loppu oli melkoista myllyä meidän päästä. Jokainen pelaaja löi itsensä kuitenkin täysillä likoon ja saimme siitä vihdoin myös palkinnon. Tämä tulos oli meille erittäin tärkeä ja tästä on nyt hyvä lähteä rakentamaan onnistunutta loppukautta, sanoi Lehtonen pelin jälkeen.

Vaikka Inter olikin pelin viimeisen kymmenen minuuttia vaikeuksissa, löysi Lehtonen pelistä paljon hyvää.

– Mielestäni 80 minuuttia sujui meiltä hyvin. Paketti pysyi hyvin kasassa ja Lahti ei päässyt luomaan paikkoja. Meillä oli omat paikkamme kyllä ratkaista peli ennen lopun Lahti-painetta, näki Lehtonen.

Inter-kipparin mukaan joukkueella on vaikeasta kaudesta huolimatta ollut koko ajan luotto omaan osaamiseen.

– Vaikka kausi on ollut vaikea, on joukkueen ilmapiiri ollut hyvä. Olemme urakoineet paljon harjoituskentällä ja uskoneet koko ajan parempaan. Uskon, että tämän voiton myötä pystymme edelleen nostamaan tasoamme loppukauden otteluissa, päätti Lehtonen.