25.10.2016

Henri Lehtonen: Joukkue valmiina keskiviikon otteluun

Interin kausi 2016 Veikkausliigassa oli pettymys. Joukkue ajautui lopulta pelaamaan paikasta ensi kauden Veikkausliigassa kaksiosaisessa karsinnassa TPS:aa vastaan.

Interin oli vielä sunnuntaina saumat pelastaa suora paikka Veikkausliigassa, mutta umpisurkea esitys PK-35 Vantaan vieraana ajoi joukkueen karsintoihin.

Joukkueen kapteeni Henri Lehtonen myöntää pettymyksen, mutta tästä huolimatta joukkueen henkinen tila on tällä hetkellä hyvä.

– Tunnelmat joukkueessa ovat olosuhteisiin nähden hyvät. Sunnuntai oli meille tietenkin suuri pettymys, mutta nyt meillä on kaksi ottelua aikaa kääntää tunnelmat positiivisiksi, sanoo Lehtonen.

Lehtosen mukaan Inter ei ole isommin miettinyt sunnuntain ottelua. Hänen mukaansa kaikki fokus on suunnattu tuleviin TPS-otteluihin.

– Olemme pyrkineet oikeastaan unohtamaan sunnuntain PK-ottelun ja kääntämään kaiken fokuksen näihin kahteen tulevaan peliin. Pyrimme pääsemään omalle tasolle pelaamisessa ja hakemaan hyvän positiivisen tekemisen kautta onnistumisia, toteaa Inter-kapteeni.

Vaikka Turun Derbyjä ei ole virallisissa otteluissa pariin vuoteen pelattu, tietää Lehtonen mihin ottelut monesti ratkeavat.

– Kyllähän nämä ottelut ratkeavat monesti henkisellä puolella. Se kumpi saa itsestään enemmän irti on vahvoilla, korostaa Lehtonen.