16.4.2018

Furuholm: Voitto antaa hyvät lähtökohdat Turun derbyyn

FC Inter otti kauden avausvoiton Veikkausliigassa eilen sunnuntaina, kun PS Kemi kaatui vieraissa Timo Furuholmin ja Benjamin Källmanin maaleilla 2-4(1-2). Inter-kapteeni Furuholm myönsi voiton olleen helpotus.

– Todella tärkeät kolme pistettä meille. Peli ei ollut ihan parasta. Kentällä nähtiin liikaa laaduttomia ratkaisuja. Ei sillä kuitenkaan lopulta ole merkitystä, miten ne pisteet tulevat, sanoi Furuholm pelin jälkeen.

Inter oli ottelussa niskanpäällä ensimmäisen jakson, mutta toisella Kemi haki rohkeammin tasoitusta, Interin keskittyessä oman maalin varjeluun.

– Meillä alkoi toisella jaksolla bensa niin sanotusti loppua. Kemi prässäsi hyvin ja teki meidän pelaamisesta vaikeaa. Kolmas maali kuitenkin ratkaisi pelin, näki Furuholm.

Furuholmin mukaan Inter ei tieten tahtoen antanut PS Kemille saumaa hallita peliä.

– Futis on välillä tällaista. Kun toinen ajaa takaa, niin siinä helposti johdossa oleva joukkue ottaa varovaisemmin ja valuu koko ajan alemmas. Näin kävi ottelussa, näki Furuholm.

Interin ottelut Veikkausliigassa jatkuvat lauantaina paikallisvastustaja TPS:aa vastaan. Kemistä otettu voitto parantaa tuon ottelun lähtökohtia.

– Voitto antaa hyvät lähtökohdat TPS-peliin. Tappion myötä asetelmat olisivat olleet toiset. Nyt ne ovat erinomaiset, päätti Furuholm.