11.11.2020

FC Interistä viisi pelaajaa ja José Riveiro nimetty Veikkausliigan kuukauden joukkueeseen

(Kuva: Tero Wester)

 

Veikkausliigan kauden viimeinen kuukauden joukkue on valittu. Lokakuun joukkueen valinnoissa huomioitiin myös marraskuun puolella pelatut kauden päätösottelut. Interistä joukkueeseen on nimetty peräti viisi pelaajaa sekä päävalmentaja José Riveiro.

Interin vahva puolustuspelaaminen loppukauden otteluissa näkyy myös kuukauden joukkueen valinnoissa. Loka-marraskuun aikana pelatuissa neljässä ottelussa Inter päästi ainoastaan yhden maalin ja kuukauden joukkueeseen on ansaitusti nimetty puolustuspään pelaajista Rick Ketting, Arttu Hoskonen ja Connor Ruane sekä maalivahti Henrik Moisander. Nelikon lisäksi Interiin loppukaudeksi siirtynyt Filip Valencic on mukana joukkueessa.

Lokakuun valmentajaksi on valittu Interin José Riveiro, joka luotsasi joukkonsa lokakuun puolella kolmeen puhtaaseen voittoon ja päätöskierroksen vierastasapeli HJK:ta vastaan riitti nostamaan turkulaiset lopulta hopeamitaleille.

Kuukauden pelaajaksi valittiin koko Veikkausliigan maalikuninkuuden voittanut HJK:n Roope Riski.

 

Veikkausliigan lokakuun joukkue (4-3-3):

Henrik Moisander (Inter)
Nikolai Alho (HJK) – Rick Ketting (Inter) – Arttu Hoskonen (Inter) – Konsta Rasimus (Honka)
Jair (Ilves) – Rasmus Schüller (HJK) – Connor Ruane (Inter)
Filip Valencic (Inter) – Roope Riski (HJK) – Lauri Ala-Myllymäki (Ilves)

 

Kuukauden pelaajan valinnasta ovat päättäneet Veikkausliigan pelaajat itse. Veikkausliiga on kuullut pelaajien kannan yhteistyössä Jalkapallon Pelaajayhdistyksen kanssa. Veikkausliiga on valinnut kuukauden valmentajan ja kuukauden joukkueen.