16.9.2020

FC Interin FIFA-turnaus sunnuntaina Veritas Stadionilla

 

FC Inter ja RCTIC Esports järjestävät FIFA 20 -turnauksen e-jalkapalloilijoille tämän viikon sunnuntaina 20.syyskuuta Veritas Stadionilla.

Turnauksen ajatuksena on kerätä Veritas Stadionille Turun seudun FIFA-pelaajat yhteen kilpailemaan ja samalla näyttämään taitojaan eFutisliigaa silmällä pitäen. Turnaus järjestetään 20.9.2020 kello 12 eteenpäin ja se pelataan FIFA 20-pelillä. Pelialustana turnauksessa toimii Playstation 4 -pelikonsoli. Osallitujilla tulee olla mukana oma ohjain johtuen koronavirustilanteesta.

Turnauksen kaksi parasta pelaajaa palkitaan Inter aiheisilla palkinnoilla.

Osallistuminen on ilmaista ja kaikilla on tapahtumaan vapaa pääsy. Ilmoittautua mukaan turnaukseen voit täältä lauantaihin kello 23 asti: https://forms.gle/ZjViHncVGgPd5HDR7

Tarkemmat lisätiedot turnauksen säännöistä ja aikatauluista tiedotetaan osallistujille myöhemmin.

Kysymyksiä turnaukseen liittyen voi lähettää sähköpostitse jere@rctic.fi tai RCTIC Discord kanavalta.

Olennaista tapahtumassa:

  • Tapahtumaan ei saa osallistua, jos tunnet olosi kipeäksi tai sinulla on vähäisiäkin hengitystieinfektion oireita.
  • Hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta on huolehdittava

Mikä eFutisliiga?

eFutisliiga on Veikkausliigan ja Telian yhteinen e-urheilusarja, johon osallistuvat kaikki Veikkausliigan seurat. Uusi e-urheilusarja käynnistyy keskiviikkona 4. marraskuuta. eFutisliigan viikottaisia lähetyksiä voi seurata MTV:n ja Telian kanavista. Jokaista seuraa edustaa kaksi e-urheilijaa. Myös FC Inter hakee sarjaan kahta pelaajaa. 

Lisätiedot eFutisliigasta: https://www.teliaesportsseries.com/fi/finland/series/efutisliiga