7.1.2019

​FC Interin edustusjoukkue palasi joukkueharjoittelun pariin

Päävalmentaja Riveiro korostaa nyt käsillä olevan harjoitusjakson merkitystä:

– Tämä on jännittävää ja kriittistä aikaa kaudesta. Alamme nyt kehittää identiteettiämme joukkueena sekä niitä periaatteita ja toimintatapoja, jotka määrittelevät joukkueen toimintaa keskipitkällä ja pitkällä aikavälillä. Suomen valmistava jakso on hyvin ainutlaatuinen, mutta olemme jo tottuneet siihen. Haluamme hyödyntää tämän pitkän ajanjakson pelityylimme vakiinnuttamiseen niin, että pelaajat kokevat sen luontevaksi.

Joulutauon aikana joukkue on täydentynyt neljällä pelaajalla. Miro Tenho, Hanson Boakai, Mikke Louhela sekä Juuso Hämäläinen aloittivat harjoittelun yhdessä muun joukkueen kanssa tänään. Muut sopimusneuvottelut jatkuvat ja joukkuetta tullaan täydentämään vielä alkuvuoden aikana.

– Joukkueen kokoaminen etenee hyvin. Uusimme ensin marraskuussa meille tärkeiden pelaajien sopimukset. Tämän jälkeen teimme muutamia hyviä hankintoja kotimaisilta markkinoilta, mikä ei ollut helppoa kovan kysynnän vuoksi. Olemme myös kiinnittäneet joukkueeseen interiläisiä, jotka ovat kypsyneet pelaajina pelatessaan muissa seuroissa. Nyt edessä on joukkueen viimeistely täydentämällä tiettyjä paikkoja muiden liigojen pelaajilla, Riveiro kertoo.

Joukkue kohtaa vuoden ensimmäisessä harjoitusottelussaan SalPan. Ottelu pelataan lauantaina 19.1. Kupittaa 5 -kentällä klo 14.15 alkaen. Ensimmäisessä 26.1. Javenture-Areenalla pelattavassa Suomen Cupin ottelussa FC Inter saa vastaansa IFK Mariehamnin.

FC Interin sopimuspelaajia kaudelle 2019 tällä hetkellä ovat:

Ademi, Albion

Boakai, Hanson

Furuholm, Timo

Hoskonen, Arttu

Hämäläinen, Juuso

Järvistö, Joona

Kamy, Daniel

Kuningas, Mikko

Lahti, Matias

Louhela, Mikke

Markkula, Niko

Marttinen, Aati

Mastokangas, Elias

Moisander, Henrik

Mäenpää, Niilo

Ojala, Mika

Paananen, Aleksi

Tenho, Miro

Viholainen, Lassi