26.6.2020

FC Interin B-junioreiden ratkaisun hetket lähestyvät

(Kuva: Pia Kankare)

 

FC Interin A- ja B-junioreiden SM-karsinnat jatkuvat taas tulevana viikonloppuna. Lauantaina B-juniorit matkustavat Espooseen FC Hongan vieraaksi elintärkeään otteluun, jossa joukkueella on mahdollisuus lunastaa SM-sarjapaikka. A-juniorit kohtaavat sunnuntaina karsintasarjan viimeisessä ottelussaan Kaarinan Pojat.

Interin B-junioreilla on P17 SM-karsintojaan jäljellä vielä kaksi ottelua ja joukkue taistelee vielä tosissaan paikasta SM-sarjaan. Inter lähtee otteluun sarjan kuudennelta sijalta, mikä on viimeinen SM-sarjapaikkaan oikeuttava sija. Edellisessä ottelussaan Inter tasasi pisteet sarjan kärkijoukkueisiin kuuluvan Käpylän Pallon kanssa, ja nyt joukkue lähtee metsästämään kolmea pistettä sekä paluuta voittojen tielle. FC Honka lähtee lauantain kamppailuun karsintojen neljänneltä sijalta, ja joukkue on jo käytännössä varmistanut paikan SM-sarjassa.

Interin B-junioreilla on viikonloppuna jopa mahdollisuus varmistaa SM-sarjapaikka, jos joukkue onnistuu voittamaan oman ottelunsa, ja karsintaviivan alapuolella olevat PK-35 sekä FC Espoo menettävät pisteitä omista peleistään.

-Ratkaisut lähenevät ja erittäin iso peli luvassa. Honka on laadukas vastustaja ja heidän voittamiseensa vaaditaan hyvä suoritus. Meillä on hyvä peli alla, mikä antoi meille itseluottamusta. Olemme hyvässä vireessä ja valmiina pelaamaan vahvan ottelun, tiivisti Interin B-junioreiden vastuuvalmentaja Jussi Nuorela.

 

Interin A-juniorit voittivat tiistaina FC Hongan ja näin varmistivat oman SM-sarjapaikkansa. Joukkueella on kuitenkin vielä yksi ottelu karsintoja jäljellä, kun sunnuntaina vieraaksi Kupittaalle saapuu KaaPo. Vierasjoukkue on sarjataulukossa toiseksi viimeisenä ja on jo menettänyt mahdollisuutensa SM-sarjapaikkaan. Ottelussa ei kummallakaan joukkueella ole liiemmin panosta, mutta se tarjoaa oivan paikan valmistautua heinäkuussa jatkuviin otteluihin ja mahdollisesti tarjota näytönpaikan vähäiselle peliajalle jääneille pelaajille.

-Vielä on yksi peli jäljellä karsintojamme ja haluamme päättä ne voitokkaasti. Odotan joukkueelta rentoa ja hyvää tekemistä, ja lähdemme ottamaan kolme pistettä sekä pitämään sarjan kolmannen sijan, ennakoi Interin A-junioreiden vastuuvalmentaja Niko Valikainen.

 

B-juniorit:
FC Honka – FC Inter 27.6.2020 klo 14.00 | Tapiola 1

 

A-juniorit:
FC Inter – KaaPo 28.6.2020 klo 13.00 | Kupittaa 6

 

Artikkelikuva: Pia Kankare