24.7.2020

FC Interin A-juniorit kohtaavat SM-sarjan ensimmäisessä kotiottelussaan HJK:n

FC Interin A-juniorit pelaavat sunnuntaina P20 SM-sarjan ensimmäisen kotiottelunsa, kun vieraaksi saapuu Helsingin Jalkapalloklubi. Kamppailu käydään Yläkentällä kello 14.30 alkaen.

Interin A-juniorit aloittivat SM-sarjansa tappiolla Ilvekselle. Inter ei päässyt ottelussa parhaalle tasolleen, ja tuloksena sarja-avauksesta oli tyly 3-0 tappio. Edellinen peli on kuitenkin jo unohdettu nopeasti, ja katseet suunnattu tulevaa kamppailua kohti.

-Onneksi nopeasti tulee uusi matsi, ja kiva päästä taas pelaamaan. Tänäkin viikonloppuna vastassa on erittäin laadukas joukkue, joten pääsemme jälleen mittaamaan omaa tasoamme ja näkemään, missä menemme muihin joukkueisiin verrattuna. SM-sarja on siitä kiva, että haastavia pelejä tulee viikoittain. Kovat pelit kehittävät pelaajia yksilöinä, kuin myös joukkueena, tiivisti Interin A-junioreiden vastuuvalmentaja Niko Valikainen ajatuksiaan tulevasta ottelusta.

HJK kohtasi SM-sarjan avauskierroksella Kuopion Palloseuran maalittomaan tasapeliin päättyneessä mittelössä. Inter ja HJK pelasivat SM-karsinnoissa eri lohkoissa, eivätkä joukkueet ole vielä kohdanneet toisiaan tällä kaudella. Inter sijoittui omassa karsintalohkossaan kolmanneksi, kun taas HJK sijoittui toisessa karsintalohkossa kuudennelle sijalle.

P20 SM-sarjan ottelu Interin ja HJK:n välillä pelataan sunnuntaina Yläkentällä kello 14.30 alkaen. Otteluun on vapaa pääsy, tervetuloa!

 

Interin B-juniorijoukkueet pelaavat myös tulevana viikonloppuna P17 Ykkösessä. B1-juniorit kohtaavat lauantaina Kupittaalla TPS/2:n. B1-joukkue aloitti SM-sarjansa 1-4 vierasvoitolla Espoon Palloseurasta. B2-juniorit matkustavat sunnuntaina pelattavassa ottelussa Tampereelle Ilveksen kakkosjoukkueen vieraaksi. B2-juniorit päätyivät edellisessä ottelussaan pistejakoon lisäajan osumalla FC Honka/2:ta vastaan pelatussa ottelussa.


A-juniorit:
FC Inter – HJK 26.7.2020 klo 14.30 | Yläkenttä

B1-juniorit:
FC Inter – TPS/2 25.7.2020 klo 14.15 | Kupittaa 10

B2-juniorit
Ilves/2 – FC Inter/2 26.7.2020 klo 17.30 | Kauppi 2