10.11.2020

FC Interiin ensimmäiset naisvalmentajat

FC Interin uudet naisvalmentajat Jasmin Kari (vas.), Marjut Finska-Bezerra ja Venla Nieminen ohjaavat Interin perhefutiksessa sekä valmentavat nuoremmissa juniorijoukkueissa.

 

Alkaneella futiskaudella 2021 treenikentillä nähdään FC Interin seurahistorian ensimmäiset naisvalmentajat. Elokuussa alkaneen perhe- ja eskarifutiksen kautta seuran valmentajiksi tulleet Marjut Finska-Bezerra, Venla Nieminen ja Jasmin Kari ovat nopeasti omaksuneet Interin seuraidentiteetin.

Kolmikon positiivinen ja iloinen elämänasenne, vilpitön halu auttaa pelaajia sekä kehittää itseään on tehnyt vaikutuksen ensi tapaamisesta lähtien FC Interin valmennuspäällikkö Jani Mäenpäähän.

– Kolmikon sopeutuminen uusiin haasteisiin uudessa ympäristössä on tapahtunut nopeasti ja vaivattomasti. Heidän kanssaan on helppo toimia ja haluamme tukea ja auttaa kolmikkoa kehittymään omilla valmentajapoluillaan eteenpäin, sanoo Mäenpää.

Naisvalmentajien kiinnittäminen Interin valmennusryhmään toimii myös päänavauksena tyttöfutistoiminnan kehittämiseksi seurassa tulevaisuutta silmällä pitäen.

– Laajentuminen tyttöjalkapalloon ja perhefutikseen ovat seuran juuri hyväksytyssä toimintasuunnitelmassa keskeisiä ja uusia painopisteitä, ei pelkkiä kokeiluja, painottaa junioritoiminnan palvelupäällikkö Eveliina Hulkkonen.

Aloittavassa 2013-2014 syntyneiden ikäluokassa valmentajana toimiva Venla Nieminen tulee olemaan tärkeässä roolissa seuraan tulleiden ensimmäisten tyttöfutarien parissa. Marjut Finska-Bezerra taas toimii valmentajana poikien 2009-ikäluokassa. Jasmin Kari toimii valmentajana 2009-2012 syntyneiden taitokoulussa sekä apuvalmentajana 2013-2014 ikäluokan mukana.

FC Inter toivottaa paitsi uudet naisvalmentajat myös tyttöpelaajat lämpimästi tervetulleiksi seuraan!