9.10.2018

FC Inter turvaa pienten koulutietä

FC Inter haluaa kiinnittää huomiota lasten ja nuorten koulu- ja harrastusmatkojen turvallisuuteen. Turvalliset siirtymät koulun, kodin ja harrastepaikkojen välillä ovat keskeinen osa turvallista kasvuympäristöä. Seura onkin mukana tukemassa koteja ja kouluja turvallisemman ympäristön luomisessa. Interin pelaajat vierailevat lokakuun aikana Turun kouluissa jakamassa ykkösluokkalaisille heijastimet pimenevien päivien turvaksi.

– Haluamme olla mukana turvaamassa lasten kouluteitä sekä harrastusmatkoja. Samalla on toki syytä muistuttaa isompiakin jalankulkijoita heijastimen käytöstä, kommentoi FC Interin tekninen johtaja Vesa Mäki.

Kouluvierailut Turun ala-asteille alkavat 10.10. ja jatkuvat lokakuun ajan. Mikäli koulunne ei ole vielä sopinut kouluvierailusta, olkaa yhteydessä Kari Lehtiseen: kari.lehtinen@fcinter.fi, puh. 040 5747 990.

Heijastimet ovat myös myynnissä viiden euron hintaan FC Interin verkkokaupassa sekä Veritas Stadionin 2. kerroksen Inter Shopissa. Heijastimien tuotto ohjataan lyhentämättömänä FC Interin junioritoiminnan hyväksi. Osta oma heijastimesi täältä.

Kampanjassa mukana FC Interin lisäksi Veritas Eläkevakuutus.

Loistetaan yhdessä!