8.1.2018

FC Inter sopimukseen Daniel Kamy Ntankeun kanssa

FC Inter on solminut pelaajasopimuksen 21-vuotiaan kamerunilaisen Daniel Kamy Ntankeun kanssa. Sopimus on yksivuotinen ja siinä on lisäksi seuran optio toisesta vuodesta. Topparin edellinen seura on Montenegron pääsarjaa pelaava FK Dečić.

Nuorten maaotteluita Kamerunin paidassa pelanneella Kamy Ntankeulla on myös Ranskan kansalaisuus. Interin päävalmentaja Fabrizio Piccareta uskoo nuoren puolustajan pystyvän auttamaan joukkuetta jo lähitulevaisuudessa.

-”Dany” on mielenkiintoinen nuori toppari, joka tuo joukkueeseemme kaivattua voimaa ja fyysisyyttä. Hän on hyvin potentiaalinen pelaaja ja nuoresta iästään huolimatta hänellä on myös kokemusta kotimaansa ulkopuolella pelaamisesta. Olemme tyytyväisiä saadessamme hänet tänne ja hänellä on kaikki mahdollisuudet tulla joukkueen tukipilariksi jo lähitulevaisuudessa, Piccareta kommentoi Kamy Ntankeun sopimusta.

Joulukuun harjoitusjaksolla joukkueen mukana oli joitakin sopimuksettomia pelaajia, joista Inter päätyi tekemään sopimuksen Kamy Ntankeun kanssa. Interin teknisen johtajan Vesa Mäen mielestä joukkueen muuttunut harjoitusrytmi on palvellut joukkueen tarpeita.

– Pääsimme joulukuussa näkemään haluamiamme pelaajia tarkemmin. Lisäksi fysiikkavalmentaja Simone Lucchesi teki jokaiselle pelaajalle yksilöllisen ohjelman, joiden mukaan pelaajat ovat harjoitelleet viimeiset kaksi viikkoa. Joukkue kokoontui uudelleen jälleen tänään ja tulemme näkemään tulevina päivinä harjoituksissa lisää sopimuksettomia pelaajia, Mäki mainitsee.

Kamy Ntankeun sopimuksen myötä Interillä on kaikkiaan 22 vähintään ensi kauden kattavaa pelaajasopimusta.