8.12.2018

FC Inter palaa futsal-parketeille

Länsi-Suomen piirin alimmalta sarjatasolta – Nelosesta – urakkansa aloittava FC Interin miesten joukkue tähtää kärkikahinoihin.

Edellisen kerran Interin pelatessa futsalia miesten sarjoissa kyseessä oli hyvinkin paljolti jalkapallon Inter 2:n puuhamiesten talviharjoittelumuoto. Tuolloin Inter pelasi piirin korkeinta sarjatasoa, Kakkosta. Myös nykyinen joukkue tähtää mahdollisimman nopeasti ylöspäin. Kantona kaskessa on yhdeksän muuta joukkuetta, ja vain paras nousee Kolmoseen.

Nelonen pelataan turnausmuotoisesti. Inter kohtaa sunnuntaina Lieto-hallissa Alastaron Urheilijoiden ja Liedon Pallon reservijoukkueet. Kumpikin heistä on sarjan jo aloittanut. Liedolla on kahdesta ottelusta kasassa yksi voitto ja yksi tappio, kun taas alastarolaiset eivät pistetiliään kahdesta yrityksestä huolimatta ole auki saaneet.

Interin joukkueen runko on rakentunut vahvasti ikämiesten futsal-joukkueen ympärille. Neljän sarjakierroksen jälkeen Länsi-Suomen KKI35-sarjaa johtavaa joukkuetta on kuitenkin vahvistettu täsmähankinnoilla. Anton Hallgren omaa pitkän historian korkeammilta tasoilta. Monipuolinen Hallgren tuo rutkasti leveyttä laituriosastolle. Target-pelaamiseen puolestaan joukkuetta vahvistamaan saapui maaliahne Sakari Aho. Aho on kliininen viimeistelijä niin jalkapallon kuin futsalinkin puolelta, ja hänen harteillaan lepää paljon.

Interin ottelut sunnuntaina Lieto-hallissa alkavat 18.15 Alastaron Urheiljoita vastaan, ja jatkuu 19.15 isäntäjoukkue Liedon Pallon kanssa. Otteluihin on vapaa pääsy.

Nelosen sarjataulukko ja ottelut https://www.palloliitto.fi/ottelut-ja-sarjat/tulospalveluarkisto/lansi-suomi/2018-2019-futsal-lansi-suomi?&lsfs1819&FM4

Ikämiesten sarjataulukko ja ottelut https://www.palloliitto.fi/ottelut-ja-sarjat/tulospalveluarkisto/lansi-suomi/2018-2019-futsal-lansi-suomi?&lsfs1819&FM35

Joukkue

Maalivahdit

1 Jetro Hanhilampi

12 Mikael Säkö

Kenttäpelaajat

3 Juha-Matti Sarjovaara

4 José Rodriguez

5 Marko Henriksson

7 Sakari Aho

8 Kalle-Petter Wilkman

10 Anton Hallgren

11 Markku Ansamaa

14 Mikko Seppälä

16 Jukka Savolainen

18 Juha-Pekka Virtanen

19 Peter Lindström

20 Hannu-Pekka Harittu

Huoltaja Timo Nummela

Huoltaja Olli-Pekka Kankaanpää