15.5.2019

FC Inter – KuPS -otteluun noin 500 juniorikutsuvierasta

(Kuva: Tero Wester)


FC Interin perjantaiseen kotiotteluun saapuu Interin vapaaehtoisen juniorikutsutiimin kutsumana lähes 500 lasta ja nuorta alueen muista seuroista. Kyseessä on suurin yksittäiseen otteluun kutsuttu joukko kolmeen vuoteen. Perjantain otteluun Interiä kannustamaan saapuvat Liedon Pallo, TPK, PiPS, Laitilan Jyske sekä Yläneen Kiri.

Tulevan FC Inter – KuPS -ottelun jälkeen Interin alkukauden kotiotteluissa on vieraillut jo 1200 lasta, nuorta tai heidän vanhempaansa alueen muista seuroista juniorikutsutiimin vieraana. Loppukauden aikana vieraita muista seuroista saapuu vielä 1800.

Liedon Pallosta FC Interiä saavutaan kannustamaan n. 150 vieraan voimin. Toiminnanjohtaja Kimmo Muttilainen odottaakin perjantain ottelua innolla:

– Erittäin hienoa, että seurastamme on niin paljon tulijoita. Veikkausliigaottelut ovat tärkeitä oppimiskokemuksia junioreille. Paikalliset ja kansalliset tähdet ovat myös esikuvia nuorille kansainvälisten tähtien lisäksi. Inter on aloittanut kauden erittäin vahvasti, joten uskon, että ottelusta tulee hyvätasoinen ja viihdyttävä.

FC Inter – KuPS Veritas Stadionilla perjantaina 17.5. klo 18.30 alkaen. Liput myynnissä Ticketmasterissa alennettuun ennakkohintaan torstaihin saakka.