9.10.2019

FC Inter-KuPS -ottelun istumapaikat loppuunvarattu


Veritas Stadionin yleisöennätys on vuodelta 2009, jolloin TPS – FC Inter -ottelua seurasi paikan päällä 9089 katsojaa. (Kuva: Tero Wester)

Veikkausliigan mestaruuden ratkaisevan Inter-KuPS -ottelun kaikki istumapaikat on nyt varattu loppuun. Lauantaina 19.10. pelattavaan otteluun on kuitenkin myynnissä vielä tulostaulun päädyn seisomapaikkoja.

Päätöskierroksen lippuja on myyty viime sunnuntain ottelukierroksen jälkeen joka päivä reilusti yli tuhat. Nyt kaikki istumapaikat niin pääkatsomossa, Olympiakatsomossa kuin päätykatsomossakin on myyty tai varattu loppuun. Myös kaikki aitiot ja VIP-liput ovat loppuunmyytyjä.

Varatuista lipuista saattaa vielä vapautua pieniä määriä takaisin myyntiin. Lippujen kovan kysynnän takia isoa lippumäärää tuskin kuitenkaan enää palautuu.

– Toivomme tietysti mahdollisimman suurta määrää Interin seura- ja mestarikorttilaisia paikalle. Emme kuitenkaan pidä paikkoja varattuna turhaan, joten olemme pyytäneet niin heitä kuin Palloliiton vapaakorttilaisiakin ilmoittautumaan etukäteen. Sen lisäksi Ticketmasterin kautta lippuja on varauksina kaikkiaan vain noin 200 paikkaa, joista muutamia saattaa vielä palautua myyntiin. Mitään isoa lippumäärää tuskin kuitenkaan enää palautuu myyntiin, arvioi Interin tapahtumapäällikkö Lauri Kemppainen.

Tällä hetkellä myynnissä on enää kentän tulostaulun pään numeroimattomia seisomapaikkoja, joita on turvajärjestelyjen sallimissa rajoissa mahdollista myydä kaikkiaan korkeintaan 1300 kappaletta. Seisomapaikkojen lisäksi sekä Interin että KuPS:n kannattajalohkoihin on vielä myynnissä pieni määrä lippuja. FC Interin kannattajalohkon lippuja voi tiedustella Interin kannattajaryhmiltä. KuPS:n kannattajalohkojen viimeisten lippujen myyntiä koordinoi KuPS.

Yhteistyökumppanien vouchereita vaihdetaan edelleen seisomapäädyn lippuihin Interin toimistolla niin kauan kuin lippuja riittää. Palloliiton vapaakorttilaiset saavat erillisen ilmoittautumislinkin Palloliitolta.