7.10.2019

FC Inter ja Tiketti lipunmyyntiyhteistyöhön

(Kuva: Tero Wester)

 

FC Inter ja Tiketti aloittavat yhteistyön ottelutapahtumien lipunmyynnin osalta. FC Interin ja Tiketin yhteistyö alkaa kaudesta 2020, mutta tulevan kauden kausikorttimyynti käynnistetään jo lokakuun aikana.

Tiketin ja FC Interin yhteisenä tavoitteena on lisätä kotiotteluiden yleisömääriä, tarjota asiakkaille laadukasta palvelua sekä tehdä lipun ostamisesta entistä helpompaa.

– Odotamme innolla yhteistyötä Tiketin kanssa. Tiketti tarjoaa oikeanlaisen alustan toivottavasti myös jatkossa kasvavan asiakaskunnan laadukkaaseen palvelemiseen, FC Interin hallintopäällikkö Lauri Kemppainen taustoittaa.

– Haluamme yhdessä FC Interin kanssa kehittää suomalaista urheilukulttuuria ja tarjota seuran faneille jatkossa yhä vaivattomamman tavan hankkia liput joukkueen kotiotteluihin. Tavoitteemme on taata nykyisille sekä tuleville FC Interin faneille onnistuneita elämyksiä huippu-urheilun parissa! On ilo päästä tekemään yhteistyötä Inter-perheen kanssa, myös Tiketin myyntipäällikkö Antti Merenvainio kommentoi.


Kauden 2020 kausikortit myyntiin Tiketin kautta

Kauden 2019 kausikortin haltijoilla on mahdollisuus uusia nykyinen paikkansa tulevalle kaudelle torstaista 10.10. alkaen. Yhteystietonsa jättäneet kausikorttilaiset saavat ohjeet korttinsa uusintaan sähköpostitse sekä FC Interiltä että Tiketiltä. Tulevan kauden kausikorttituotteet julkaistaan torstaina 10.10. ja kausikorttien yleinen myynti alkaa 28.10.2019 niin ikään Tiketin kautta.

Kauden viimeisen kotiottelun FC Inter – KuPS otteluliput ovat myynnissä normaalisti Ticketmasterista. Kauden päätyttyä kaikki FC Interin liput ovat myynnissä Tiketissä.

Mikäli sinulla on kausikortti kuluvalle kaudelle, mutta et saa sähköpostia FC Interiltä tai Tiketiltä tämän päivän aikana (ma 7.10.), olethan yhteydessä Tikettiin: 0600-1-1616 (1,78 € / min. + pvm) tai hei@tiketti.fi.