​FC Inter futsal aloitti puhtaalla pelillä

Ensimmäisessä ottelussa vastassa ollut Alastaron Urheilijoiden reservijengi pisti lopulta tiukasti hanttiin. Vaikka Inter karkasi ensin 2–0 ja vielä 3–1 johtoonkin, nousivat alastarolaiset tasoihin kahdeksan minuuttia ennen täyttä aikaa. Tämän lisäksi ilman
Mikael Säkön huippupelastuksia, olisi ottelun kuva voinut kääntyä tyystin toisenlaiseksi. Lopulta sinimustat saivat huokaista helpotuksesta, kun Juha-Pekka Virtanen taituroi ensin 4–3 ja kaksi ja puoli minuuttia ennen täyttä aikaa Mikko Seppälä viimeisteli 5–3 voittolukemat. Alastarolla oli vielä kaksi pitkää rankkaria ottelun lopussa, mutta ensimmäisen Säkö liimasi vuoren varmasti, ja jälkimmäisen Jesse Happonen ampui kahden tolpan kautta yli. Katso ottelun parhaat palat täältä.

Toisessa ottelussa vastassa olleet Liedon reservit eivät hirveän hikistä iltapuhdetta Interille tarjonnut.
Sakari Aho, Markku Ansamaa ja Juha-Matti Sarjovaara veivät vajaassa viidessä minuutissa Interin 3–0 johtoon. Vaikka Lieto kavensikin kertaalleen, tauolle lähdettiin tylyissä 6–1 lukemissa.

Vajaa puoli minuuttia ehti toinen puoliaika vanheta, kun Lieto pääsi iskemään totaalisesta lahjasta kavennusmaalinsa. Tämän jälkeen valkoisessa vierasasussaan pelannut Inter painoi isomman vaihteen silmään. Loppulukemat kirjattiin 11–3, eikä ottelun voittajasta ollut epäselvyyttä. Katso ottelun parhaat palat täältä.

Kymmenen joukkueen Nelosessa pelataan yksinkertainen sarja, jonka voittaja nousee Kolmoseen.