29.6.2021

Europelin lipunmyynti käynnistyy torstaina 1.7.

(Kuva: Tara Jaakkola)

 

Lipunmyynti ensi viikon torstaina pelattavaan Euroopan Konferenssiliigan 1. karsintakierroksen kotiotteluun FC Inter – Puskás Akadémia alkaa torstaina 1.7. klo 10.00.

Premium-kausikorttilaisten etuosto-oikeus lippuihin alkaa tänään tiistaina ja heille lähetetään vielä tänään sähköpostitse linkki, jonka kautta he voivat ostaa lipun omalle paikalleen. Premium-korttilaisten etuosto-oikeus päättyy ke 30.6. klo 23.59, ja kaikki jäljellä olevat paikat avataan yleiseen myyntiin torstaiaamuna klo 10.00.

Kaikki liput ovat myynnissä edullisempaan ennakkohintaan Tiketin verkkokaupassa sekä myyntipisteissä. Liput eivät ole myynnissä Interin toimistolla.

Tällä hetkellä lippuja on myynnissä ainoastaan pääkatsomoon, mutta lisää katsomonosia avataan tarvittaessa lähempänä ottelua.

VIP, TOP FLOOR JA AITIOT

Myös VIP-ravintola (3. krs) sekä Top Floor ja aitiot (4. krs) ovat käytössä ottelussa normaalisti. VIP-lippuihin sisältyy ruokailu ennen ottelua sekä kaksi juomaa/ottelu. Top Floor Lounge puolestaan tarjoaa astetta paremmat paikat nauttia ottelusta stadionin ylimmästä kerroksesta. Ottelua voit seurata joko sisätiloissa tai ulkona aitiokatsomossa ja Top Floorin oma baari palvelee koko ottelutapahtuman ajan.

Vuokraa aitio ja seuraa ottelua oman porukan kesken stadionin ylimmästä kerroksesta!
– 10 hlön aitio 550 € +alv 24%
– 22 hlön aitio 1000 € +alv 24%
– aitioliput 10 €/kpl

Kysy lisää VIP- ja aitiopaketeista:

Jimi Lehto
Puh. 0400 601195
Email: jimi.lehto@fcinter.fi

Lippujen hinnat Konferenssiliigan 1. karsintakierroksen kotiottelussa:

Portilta / pelipäivänä Tiketistä Ennakkoon Tiketistä*
Aikuiset 20 € 15 €
Opiskelijat, eläkeläiset, varushenkilöt, työttömät 14 € 9 €
Nuoret (12-17 -vuotiaat) 10 € 5 €
Lapset (alle 12-vuotiaat) 2 € 2 €
Top Floor 30 € 25 €
VIP-lippu 49 €
Lasten (3-12v.) VIP-lippu 20 €

 

YLEISTÄ

Huomioithan, että kansalliset tai UEFAN asettamat rajoitukset saattavat vaikuttaa istumapaikkaan.

Ottelutapahtumaan ei saa tulla, jos sinulla on vähäisiäkään koronaan viittaavia oireita tai jos olet viimeisen 14 päivän aikana saanut positiivisen testituloksen tai olet karanteenissa. Huolehdi hyvästä käsihygieniasta, vältä lähikontakteja ja käytä merkittyjä istumapaikkoja.

MEDIA

Kaikkiin FC Interin kotiotteluihin on akkreditoiduttava etukäteen. Emme valitettavasti voi automaattisesti taata hyväksyttyä akkreditointia kaikille hakijoille. Hyväksytty akkreditointi vahvistetaan hakijalle erikseen kirjallisesti. Akkreditointia on haettava viimeistään ke 7.7. klo 12.00 mennessä alla olevan linkin kautta.

Hae akkreditointia tästä