19.7.2016

Erfan Zeneli loppukaudeksi Interiin

FC Inter on solminut loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen 29-vuotiaan Erfan Zenelin kanssa. Laitahyökkääjänä pelaava Zeneli siirtyi talvella HJK:sta Šahtjor Karagandaan, mutta purki sopimuksensa kazakstanilaisseuran kanssa viime kuussa ja on näin vapaa siirtymään Interiin.

Viime vuonna Zeneli oli HJK:n paras sekä maalien että maaliin johtaneiden syöttöjen määrällä mitattuna. Veikkausliigassa aiemmin ainoastaan HJK:ta edustanut laitahyökkääjä on pelannut Kazakstanin ohella yhden kevätkauden Israelin pääsarjassa. Kaikkiaan Zeneli on pelannut Veikkausliigassa 199 ottelua, joissa hän on tehnyt 38 maalia. Nykyisen Kosovon alueella syntynyt Zeneli on lisäksi edustanut Suomea A-maajoukkuetasolla kuudesti.

Interin valmentaja Jami Wallenius on luonnollisesti tyytyväinen saadessaan joukkueeseen Zenelin tasoisen pelaajan.

– Erfan tuo Interiin sellaista erikoisosaamista, jota meiltä on tällä kaudella puuttunut. Hän on pelaajana erityyppinen kuin meidän muut laitapelaajat ja lisäksi hän on tietysti hyvä erikoistilanteiden antajana, Wallenius kuvailee Zeneliä.

Vasta elokuun 5. päivänä avautuvan siirtoikkunan takia Zeneli ei saa edustaa Interiä vielä heinäkuun otteluissa IFK Mariehamnia ja HJK:ta vastaan. Hän kuitenkin harjoittelee Interin mukana ensimmäisen kerran jo tänään.