6.3.2020

Otteluennakko: FC Inter – VPS

(Kuva: Tero Wester)

 

FC Inter kohtaa huomenna pelattavassa harjoitusottelussa Vaasan Palloseuran. Kupittaa 5:n tekonurmella pelattava ottelu alkaa kello 14.00.

Viikko sitten Suomen Cupin lohkovaiheen viimeisen ottelun pelannut Inter odottaa edelleen tietoa 14. tai 15.3. pelattavan neljännesvälieräottelun vastustajasta. Sunnuntaina toisensa kohtaavien TPV:n ja JIPPO:n välisen ottelun voittaja isännöi Interiä noin viikkoa myöhemmin.

FC Interin päävalmentaja José Riveiron mukaan Ykköseen pudonneen VPS:n kohtaamisessa onkin jo ajatus seuraavaan cup-otteluun valmistautumisessa.

– VPS-peli sopii hyvin viikkorakenteemme säilyttämiseen ennen ensi viikon cup-ottelua. Päätavoitteenamme on valmistautua cupin kohtaamiseen ja tasapainottaa peliminuuttimääriä eri pelaajien kesken, Riveiro suunnittelee.

Huomisesta ottelusta puuttuu vain Suomen Cupissa toistaiseksi täydet minuutit pelannut Arttu Hoskonen. Sen sijaan viime ottelusta sivussa olleet Juuso Hämäläinen, Kevin Kouassivi-Benissan ja Elias Mastokangas tekevät paluun kokoonpanoon.

Otteluun on vapaa pääsy ja paikan päällä on puffet, jossa myynnissä kahvia ja pullaa. Maksuvälineenä käy kortti sekä käteinen. Tervetuloa!