22.1.2021

Otteluennakko: FC Inter – Atlantis FC 23.1.2021

(Kuva: Tero Wester)

 

FC Inter pelaa huomenna vuoden ensimmäisen ottelunsa, jossa vastaan asettuu Kakkosta pelaava Atlantis FC. Joukkueiden välinen harjoitusottelu pelataan suljetuin ovin lauantaina kello 15.00.

Interin edustusjoukkue on harjoitellut joukkueena reilut kaksi viikkoa. Päävalmentaja José Riveirolle ottelu palveleekin erityisesti osana harjoittelua.

– Ottelu on meille yksi harjoitustapahtuma lisää. Nämä ottelut ovat tärkeitä asteittaisessa rytmiin pääsemisessä ja edellisten viikkojen aikana työstettyjen asioiden yhdistämisessä. Samaan aikaan tämä on hyvä hetki nähdä junioreitamme edustusjoukkueen mukana.

– Lisäksi näköpiirissä oleva ottelu on tärkeää pelaajille kilpailullisiin otteluihin liittyvän viikkosuunnittelun takia, Riveiro lisää.

Aivan kaikki edustusjoukkueen pelaajat eivät kuitenkaan vielä pääse pelin makuun, sillä kokoonpanosta puuttuvat huomenna eri syistä Jesper Engström, Martti Haukioja, Juho Hyvärinen, Rick Ketting sekä Benjamin Källman.

Sen sijaan ensimmäistä kertaa Interin väreissä nähdään Lassi Järvenpää ja Agustin ”Pibe” Pastoriza. Interin omista nuorista kokoonpanossa ovat uudet sopimuspelaajat Markus Arsalo, Ryan Mahuta ja Jasper Yrjas sekä reservistä mukaan otetut Mohammed Bakkar, Yeesser Barbata, Milo Kallio ja Aron Valavaara.

Voimassa olevien rajoitusten takia ottelu pelataan täysin ilman yleisöä ja sisälle halliin pääsevät vain ottelun järjestämisen kannalta olennaiset henkilöt. Ottelun tilannetta päivitetään Interin sosiaalisen median kanavissa ja ottelusta tulee sen jälkeen videokooste.

Interin alustava kokoonpano ottelussa:

Anthony Annan
Markus Arsalo
Mohammed Bakkar
Yeesser Barbata
Timo Furuholm
Jan Heinonen
Arttu Hoskonen
Juuso Hämäläinen
Lassi Järvenpää
Taiki Kagayama
Milo Kallio (mv)
Roope Kantola
Ryan Mahuta
Aati Marttinen (mv)
Henrik Moisander (mv)
Matias Ojala
Aleksi Paananen
Agustin Pastoriza
Aron Valavaara
Jasper Yrjas