20.1.2023

Inter kohtaa EIF:n lauantaina Kupittaalla

(Kuva: Tara Jaakkola)

Inter pelaa lauantaina 21.1. ensimmäisen harjoitusottelunsa ulkoilmassa Kupittaan omalla kentällä, Turku Energia Areenalla. Kello 13 alkavaan otteluun Interin vieraaksi saapuu Ekenäs Idrottsförening.  EIF pelaa tulevalla kaudella Miesten Ykköstä. 

Päävalmentaja Jarkko Wiss kertoo edellisen harjoitusottelun olleen toivotunlainen. Tulevan ottelun kokoonpanoon vaikuttavat jotkin sairastapaukset.

– Viron reissu oli antoisa. Päästiin tutustumaan pelaajien kanssa ja pelikin oli ihan hyvää. Nyt muutama pelaaja on ollut koko viikon poissa treeneistä armeijan takia, ja he tulevat suoraan peliin. Sairastelua on myös edelleen vähän kierrellyt, jonka takia on tullut poissaoloja, ja on tarvinnut vähän laskeskella, miten peliin lähdetään, Jallu kertoo joukkueen tilanteesta.

Lauantain harjoitusotteluun lähdetään samalla kaavalla kuin aiemmin.

– Tavoitteena on jatkaa samaan malliin kun edellisissä harjoitusotteluissa, eli jaetaan peliaikaa reilusti kaikille. Ehkä yksi pelaajista joutuu pelaamaan täydet minuutit, Jallu toteaa.

– Meillä ei ole hirveästi ennakkomateriaalia vastustajasta, niin keskitytään pelissä niihin omiin juttuihin. Meillä oli Virossa pari hyökkäysteemaa ja pari puolustusteemaa, ja jatkamme aikalailla samoilla teemoilla nyt. Saatetaan vähän monipuolistaa pelinrakentamista riippuen siitä, millaisessa muodostelmassa kaveri puolustaa, Jallu kertoo tulevan ottelun suunnitelmasta.

 

Harjoitusottelu FC Inter – EIF 21.1.2023 klo 13.00, Turku Energia Areenalla
Otteluun on vapaa pääsy. Turun Sanomat tarjoaa tilaajilleen ottelusta suoran lähetyksen.