15.12.2022

Harjoitusottelu 16.12. FC Inter – PIF

(Kuva: Tara Jaakkola)

Inter päättää kolmen viikon treenijaksonsa harjoitusotteluun huomenna perjantaina 16.12. Vastaan asettuu Pargas Idrottsförening, joka pelaa tulevalla kaudella Miesten Kakkosessa. Kello 13.00 alkava ottelu pelataan Turun Lähitapiola Areenalla (Nummisuutarinkatu 3, 20320 Turku).

Päävalmentaja Jarkko Wiss kertoo odottaneensa treenijakson alkamista innolla.

–  Odotusjakso sopimuksen kirjottamisesta työnteon alkamiseen oli melko pitkä ja koitettiin miettiä, mitä pelaajia hankitaan. Kokoajan oli ajatus siinä, että pääsisipä jo treenikentälle ja nyt kun se on tapahtunut, niin olen oikeastaan tosi tyytyväinen siihen mitä ollaan saatu aikaiseksi. Tietynlainen joukkueen intensiteetti ja toimintatapa kentällä on ollut ensiluokkaista ja olen tosi tyytyväinen siihen työn tekemiseen, Jallu tiivistää treenijakson tuntemuksia.

Harjoitusottelusta Jallu odottaa mielenkiintoista ja vauhdikasta ottelua.

– Tuloksellisesti ei ole mitään odotusarvoa, me ollaan lähinnä keskitytty fysiikkaharjoitteluun, mutta kuitenkin pelaamisen muodossa, ja tempo saatu ylös pelaamiseen. Osa sopimuspelaajista on ollut vähän rikki, ja ollaan koitettu välttää loukkaantuneena harjoittelua. Huominen joukkue on aika erilainen vielä siihen verrattuna mitä tulee kesällä näkymään. On paljon poissaoloja, ja paljon junnuja mukana.

– Mun mielestä on hienoa että meillä on huomista varten kaksi eri kentällistä, eli kaksikymmentä kenttäpelaajaa ja kaksi maalivahtia. Melkein kaikki nuoret pelaajat, jotka ovat olleet talven mukana, saa myöskin näyttöpaikan. Jokainen pelaaja huomenna pelaa vähintään puoliajan verran, mikäli vaan säilyy kunnossa ja jaksaa. Mun mielestä se on hieno palkinto nuorisoryhmälle. Osa heistä jatkaa vielä ykkösjoukkueen mukana ja osa palaa vielä junnujen mukaan, lähinnä koulun takia, sillä pitää siitäkin huolehtia, Jallu kertoo.

FC Inter – PIF 16.12.2022 klo 13.00
Kokoonpano:

Matias Riikonen (mv)
Daniel Rökman
Darren Smith
Hannes Woivalin
Juuso Hämäläinen
Mikael Almén
Niilo Puustinen
Oskari Inkeroinen
Timo Stavitski
Tommi Jyry
Valentin Purosalo

Vaihdossa:

Walter Viitala (mv)
Djoully Nzoko
Elias Mastokangas
Elias Vesala
Elohim Nzoko
Juho Hyvärinen
Jussi Niska
Luka Kuittinen
Otto Lehtisalo
Roope Kantola
Valtteri Berg

Otteluun on vapaa pääsy. Turun Sanomat tarjoaa tilaajilleen ottelusta suoran lähetyksen.