17.6.2021

FC Inter saa vieraita Seinäjoelta

(Kuva: Tero Wester)

Otteluennakko: FC Inter – SJK pe 18.6.2021

Veikkausliigassa pelitahti pysyy intensiivisenä, kun FC Inter pelaa perjantaina viikon toisen ottelunsa. Vastaan Veritas Stadionin nurmella asettuu SJK, joka löytyy sarjataulukon sijalta kuusi.

Seitsemän peliä on kerryttänyt heidän pistepottiaan 11 pinnan verran. Sarjakakkosena majaileva Inter on kerännyt seitsemän pistettä enemmän, mutta on pelannut jo kahdeksan ottelua.

Inter-toppari Juuso Hämäläinen ei usko, että SJK tyytyy nykyiseen asemaansa, vaan odottaa turkulaisille hikistä iltapuhdetta Kupittaan helteessä.

– Heillä on Klubin kanssa varmaan sarjan isoin rinki. Vaihtoehtoja on paljon ja heillä on hyvä jengi. Tulokset eivät varmaan ole ihan olleet sitä, mitä he ovat halunneet, mutta viime peli päättyi voittoon, joten he tulevat varmaan nälkäisinä tänne, Hämäläinen ennakoi.

Seinäjokisten otteluita on kauden aikana leimannut vähämaalisuus. Tehtyjä maaleja SJK:lla on vain kuusi ja päästettyjä viisi. Hämäläisen mukaan vähämaalisuus ei Interin kotiotteluissa kovin usein päde, vaan iloista hyökkäyspeliä nähtäneen totuttuun tyyliin ja vastustajien pelillisiä asioita ei mietitä sen koommin.

Myös sarjataulukon muuttuvat tilanteet ovat asia, joihin pelaajisto ei aivan liikaa kiinnitä huomiota.

– Sivusilmällä joku sen joka tapauksessa näkee, mutta en sitä siinä mielessä koskaan katsele, että nyt olisi paniikki tai muuta vastaavaa.

Inter on pelannut nyt runkosarjasta pyöreästi kolmanneksen. Hämäläinen summaa alkukauden.

– Pisteiden valossa ihan hyvä. Kaksi tappiota ja loput ovat voittoja. Voitimme viisi peliä putkeen, mikä ei ole helppo homma koskaan. Totta kai tappio tällaisen perään harmittaa, mutta hyvät joukkueet nousevat ylös sen jälkeen nopeasti.

Interin voittoputki katkesi maanantaina Kuopiossa yhden maalin tappioon. Harmituksesta voi ammentaa positiivista voimaa tuleviin haasteisiin ja tämä saa pelaajat myös takaisin päkiöilleen.

– Kyllä se (tappio) aina herättelee. Jokainen peli halutaan aina voittaa. Ei minua haittaisi vaikka joka pelin voittaisimme, mutta kyllä se tappio sellaista erilaista fiilistä herättää, Hämäläinen myöntää.

Inter ja SJK ovat kohdanneet tänä vuonna jo kertaalleen. Huhtikuun alussa joukkueet ottivat mittaa toisistaan Suomen Cupin puolivälierissä. Tuolloin Inter voitti Kupittaa 5:lla Arttu Hoskosen jatkoaikamaalilla.

FC Inter – SJK pe 18.6. klo 18.30 Veritas Stadionilla.


LIPUNMYYNTI

Liput perjantain FC Inter – SJK -otteluun ovat myynnissä ennakkoon Tiketin verkkokaupassa ja myyntipisteissä. Pelipäivän lippuhintoja 5 € edullisemmat ennakkohinnat ovat voimassa enää tänään klo 23.59 asti. Stadionin lipunmyyntipiste aukeaa tuntia ennen ottelun alkua.

Osta liput

 

RUUTU+

Mikäli et jostain syystä pääse otteluun paikan päälle, voit seurata ottelua suorana lähetyksenä Ruudun välityksellä:

Katso ottelu Ruudusta

 

INTER TV

Puolustaja Juuso Hämäläinen ennakoi huomista ottelua InterTV:n haastattelussa.