9.6.2021

FC Inter ja fanit palaavat tositoimiin

(Kuva: Tero Wester)

Otteluennakko: FC Inter – IFK Mariehamn 10.6.2021

Veikkausliiga jatkuu FC Interin osalta torstaina kotiottelulla, kun Ahvenanmaan ylpeys, IFK Mariehamn, saapuu turkulaisten vieraaksi. Alla on pelitapahtumista reilun 1,5 viikon mittainen maajoukkuetauko, jonka aikana Inter on saanut hioa kuvioitaan kuntoon haastavaa kesäkuuta silmällä pitäen. Jäljellä olevaan kolmeen viikkoon mahtuu Interillä liigapelejä peräti viisi.

– Maajoukkuetauko käytettiin siihen, että valmistauduimme kovaan kuukauteen, päävalmentaja José Riveiro toteaa.

– Tunnelma on joukkueen kesken todella hyvä. Pelaajat ovat todella keskittyneitä ja itseluottamus on kunnossa. He ovat sitoutuneita joukkueen tavoitteisiin, espanjalaiskoutsi kertasi mennyttä harjoitusjaksoa.

Hänen mukaansa torstain ottelussa on vaaralliset lähtökohdat, sillä Veritas Stadionin nurmella kohtaavat kuntopuntarin ääripäissä olevat joukkueet. Inter tulee otteluun allaan neljä voittoa ja IFK Mariehamn puolestaan kolmen perättäisen tappion ärsyttämänä.

– Kolmen tuloksellisesti heikon ottelun jälkeen he tekevät varmasti intensiivisesti kaikkensa, jotta saavat nyt hyvän tuloksen. Heillä on kokeneita pelaajia ja joukkueena heiltä löytyy uskallusta pelata pallon kanssa. Edessä on todella vaikea peli, Riveiro ennakoi.

Tämän kalenterivuoden aikana Inter on kohdannut saarelaiset Turussa kahdesti. Helmikuinen Cup-taistelu ja huhtikuun harjoitusottelu päättyivät kumpikin sinimustien voittoon. Viime kauden liigaotteluissa kummassakin voittoa juhli silloinen kotijoukkue. Veritas Stadionin elokuisessa väännössä Inter voitti Timo Furuholmin kahdella osumalla lukemin 2-1.

Torstain ottelussa on luvassa kauden parasta tunnelmaa, kun höllentyneiden koronarajoitusten vuoksi otteluun saadaan ottaa vapaammin katsojia. Riveiro on mielissään, että otteluita ei tarvitse enää pelata tyhjille penkkiriveille.

– Me teemme tätä faneille. Ilman heitä tunnetta ei ole pelissä niin paljoa, joten se on iso boosti meille. Olemme innoissanne siitä, että he tulevat nyt takaisin katsomoihin, Riveiro päättää.

Ottelu alkaa Veritas Stadionilla poikkeuksellisesti jo klo 18.00 ja stadionin portit avataan tuntia ennen sitä.


LIPUNMYYNTI

Liput torstain FC Inter – IFK Mariehamn -otteluun ovat myynnissä vain ennakkoon Tiketin verkkokaupassa ja myyntipisteissä. Pelipäivän lippuhintoja 5 € edullisemmat ennakkohinnat ovat voimassa enää tänään klo 23.59 asti. Huom! Stadionilla ei ole lipunmyyntiä ottelupäivänä. Huomisessa ottelussa on pääkatsomon lisäksi käytössä Olympiakatsomo.

Osta liput

Katso tarkemmat tiedot ottelujärjestelyistä

RUUTU+

Mikäli et jostain syystä pääse otteluun paikan päälle, voit seurata ottelua suorana lähetyksenä Ruudun välityksellä: https://www.ruutu.fi/ohjelmat/veikkausliiga

 

INTER TV

Veritas Eläkevakuutuksen kummipelaaja Aleksi Paananen kävi tutustumassa Veritaksen uusiin hienoihin tiloihin Kupittaalla. Samalla ennakoitiin Veritaksen Roosa Simolan ja Atte Kymäläisen kanssa huomista ottelua, jossa Veritas toimii otteluisäntänä.