29.11.2018

Enemmän yhdessä -kausarihaaste alkaa nyt!

Enemmän yhdessä -kortit oikeuttavat sisäänpääsyyn viiteen vapaavalintaiseen FC Interin Veikkausliigan kotiotteluun kaudella 2019. Mikäli Enemmän yhdessä -kortteja ostetaan kampanja-ajan loppuun mennessä vähintään 1500 kpl, muuttuu jokainen Enemmän yhdessä -kortti automaattisesti viiden ottelun kortista koko kauden kausikortiksi!

FC Interin kausikortit tarjoavat tulevalla kaudella haasteen tavoitteen toteutuessa pääsyn kaikkiin Turussa pelattaviin Veikkausliigaotteluihin. Kampanjan tavoitteena onkin tuoda turkulaiset yhteen tukemaan kaupungin palloilua.

– Haluamme haastaa etenkin pääkaupunkiseudun huippuseurat yhtenäisenä turkulaisena rintamana ja osoittaa, että Turku on edelleen merkittävä palloilukaupunki. Nyt on mahdollisuus näyttää todellista turkulaista Enemmän yhdessä -henkeä, kommentoi Interin tapahtumakonsultti Kari Lehtinen.

Enemmän yhdessä -kausarihaaste tukee FC Interin laajempaa yhteiskunnallisen eriytymisen ja syrjäytymisen vastaista toimintaa. Seura pyrkii tarjoamaan mahdollisimman monelle yhteisöllisisä kokemuksia taustasta tai elämäntilanteesta riippumatta.

– Jalkapallo on monella tapaa helppo laji seurata. Kuka tahansa voi saapua Veritas Stadionille katsomaan ottelutapahtumaa ja kokea kuuluvansa osaksi porukkaa sekä pelin aikana että sen ulkopuolella riippumatta siitä onko saapunut yksin vai kaverin kanssa. Jalkapallokieli on yhteinen ympäri maailman, Lehtinen täydentää.

Enemmän yhdessä -kortin hinta on 69 €. Kampanja-aika päättyy 28.2.2019.

Lue lisää kausarihaasteesta ja osta omasi:

www.fcinter.fi/kausarihaaste