21.7.2020

Elokuun otteluiden lipunmyynti avattu

(Kuva: Tero Wester)

 

FC Inter pelaa elokuussa kolme Veikkausliigan kotiottelua Veritas Stadionilla. Näiden otteluiden lipunmyynti on nyt avattu Tiketin myyntikanavissa.

  • La 1.8.2020 klo 17:00 FC Inter – IFK Mariehamn
  • Su 9.8.2020 klo 18:30 FC Inter – FC Haka
  • Pe 14.8.2020 klo 18:30 FC Inter – HIFK (huom. muuttunut ajankohta)

Aluehallintoviraston päätöksellä myös elokuun otteluissa on heinäkuun tapaan noudatettava THL:n ja opetus- ja kulttuuriministeriön ohjeita turvaetäisyyksistä ja hygieniakäytännöistä.

Ohjeiden toteuttamiseksi ottelutapahtumien järjestämisessä käytetään erityisjärjestelyjä, jotka koskevat myös lipunmyyntiä ja kausikorttilaisia. Myynnissä olevien lippujen määrää on edelleen rajoitettu, jotta turvaetäisyydet on mahdollista säilyttää ottelutapahtumissa.

KAUSIKORTTILAISET

Kausikorttilaisille on lähetetty sähköpostitse ohjeita elokuun otteluiden osalta. Voimassa olevien erityisjärjestelyiden aikana kaikki Veritas Stadionin istumapaikat ovat numeroimattomia, jotta turvavälit on mahdollista säilyttää katsomossa. Kuhunkin katsomolohkoon otetaan vain rajattu määrä katsojia, joten istumapaikka tai katsomolohko ei välttämättä ole sama kuin kausikorttipaikka.

Premium-kausikortit

Elokuusta alkaen Premium-kausikorttilaiset pääsevät valitsemaansa katsomolohkoon suoraan kausikortillaan, eikä erillistä paikkaa otteluihin tarvitse lunastaa. Katsomossa oma kausikorttipaikka ei kuitenkaan ole välttämättä käytettävissä turvaetäisyyksien säilyttämiseksi, vaan paikka on valittava muualta samasta katsomolohkosta.

Light-kausikortit

Varsinaisella kausikortilla ei suoraan pääse otteluihin sisälle, vaan jokaisen otteluun tulevan Light-kausikorttilaisen on lunastettava paikka katsomolohkoon etukäteen Tiketin myyntikanavan kautta. Kausikorttilaiset voivat lunastaa maksuttoman lippunsa osoitteessa www.tiketti.fi/fcinter. 1 lippu/kausikortti. Kampanjakoodina toimii kausikortista löytyvä 13-numeroinen koodi.

Light-kausikorttilaisten paikka on valittavissa A- tai F-lohkoista sekä Olympiakatsomosta.

VIP-kausikortit

Elokuusta alkaen VIP-kausikorttilaiset pääsevät VIP-katsomoon suoraan kausikortillaan, eikä erillistä paikkaa otteluihin tarvitse lunastaa. VIP-palveluiden ja -tarjoilujen oikeinmitoittamiseksi FC Inter toivoo kuitenkin etukäteisilmoittautumista sähköpostitse lähetetyn linkin kautta.

Katsomossa oma kausikorttipaikka ei kuitenkaan ole välttämättä käytettävissä turvaetäisyyksien säilyttämiseksi, vaan paikka on valittava muualta VIP-katsomosta.

Seurakorttilaisten osalta joukkueenjohtajia ohjeistetaan ottelulipuista erikseen.

IRTOLIPUNMYYNTI

Liput ovat myynnissä vain ennakkoon Tiketin myyntipisteissä sekä verkkokaupan kautta. Stadionilla ei ole pelipäivänä lipunmyyntiä.

Lippujen hinnat (ennakkoon* / pelipäivänä)

  •     Aikuiset 15 €** / 20 €
  •     Opiskelijat/eläkeläiset/työttömät/varushenkilöt 5 € / 10 €
  •     Nuoret 12-17 v. 5 € / 10 €
  •     Lapset alle 12 v. 1 €

HUOM! Normaalitilanteesta poiketen myös alle 12-vuotiaat lapset tarvitsevat pääsylipun heinäkuun kotiotteluihin. *Ennakkoliput myynnissä alennettuun hintaan ottelua edeltävän päivän klo 23.59 saakka. ** S-Etukortilla 2 € alennus ennakkolipuista Tiketin myyntipisteissä.

HUOM! Suomen Palloliiton suositusten mukaisesti Palloliiton kultakortilla, UEFA:n PRO -korteilla tai erotuomarikortilla ei pääse katsomaan Veikkausliigaotteluita poikkeustilan aikana.

OSTA LIPUT