9.10.2017

Elias Mastokangas tyytyväinen oloonsa Interissä

Elias Mastokankaan vuosi on ollut värikäs. Siirto KaaPo:sta Interiin, säännöllinen harjoittelu Veikkausliigajoukkueen mukana ja upeat otteet maajoukkueessa, eivät ole jääneet keneltäkään huomaamatta.

Mastokangas ei ole katunut päivääkään sitä, että siirtyi vuosi sitten Inter-paitaan. Kiitosta hän jakaa erityisesti valmentajille.

– Vuosi on ollut kohdaltani todella hyvä. Olen erittäin tyytyväinen, että siirryin Interiin. Täällä jokainen valmentaja on auttanut minua eteenpäin, sanoo Mastokangas.

Mastokangas on harjoitellut käytännössä koko vuoden edustusjoukkueen mukana. Vasta 16-vuotias pelaaja sanoo tämän kehittäneen häntä pelaajana.

– Taso edustusjoukkueessa on tosi kova. Se on kehittänyt minua sekä henkisesti että fyysisesti. Joka päivä pitää pystyä parhaimpaan, valottaa Mastokangas.

Mastokangas debytoi Veikkausliigassa elokuussa PS Kemiä vastaan pelatussa ottelussa. Keskikenttäpelaaja hamuaa kauden neljässä viimeisessä pelissä lisää vastuuta. Ilmaiseksi pelipaikka ei Maston mukaan kuitenkaan tule. Paikka kentällä pitää ansaita.

– Se olisi kyllä tosi kova, jos pääsisi näyttämään. Ei mitään jämäminuutteja, vaan kunnolla, se olisi tosi kiva. Paikka kentällä pitää kuitenkin ansaita, eikä se ole helppoa. Meillä on kuitenkin niin kovia pelaajia vielä minun edessä, muistuttaa Masto.

Mastokangas muistelee InterTV:n haastattelussa uransa alkuvaiheita Hirvensalossa ja hyvin sujunutta U17-maajoukkueen EM-karsintaturnausta. Tämän lisäksi Inter-nuorukainen ennakoi myös Interin tulevia otteluita VPS:aa ja HIFK:ta vastaan.