21.10.2017

Elias Mastokangas tyytyväinen esitykseensä HJK-pelissä

Elias Mastokangas pelasi perjantaina täydet 90 minuuttia Interin ja HJK:n välisessä Veikkausliigaottelussa. Vaikka Inter ottelun hävisikin, voi vasta 16-vuotias Mastokangas olla tyytyväinen otteisiinsa kentällä.

Hän myönsi pelin jälkeen olleensa kentällä enemmän kuin kovassa seurassa.

– Siinä oli Suomen parhaat keskikenttäpelaajat vastassa ja muutenkin HJK on tosi hyvä joukkue. Hyvin kuitenkin omasta mielestäni selvisin. Fyysisesti oli välillä haasteellista, mutta teknisesti ei, sanoi Mastokangas ottelun jälkeen.

Mastokangas oli ottelussa kahteen otteeseen lähellä maalintekoa. Varsinkin ensimmäisen jakson alussa vapaapotkun jälkitilanteesta syntynyt paikka jäi harmittamaan nuorukaista.

– Kyllä siinä oli hyvä paikka alussa. Harmi kun en siinä onnistunut. Maalivahti tuli hyvin vastaan, mutta silti harmittaa se tilanne, myönsi Mastokangas pelin päätyttyä.

Perjantain ottelu oli Mastokankaan toinen Veikkausliigassa. Pääsääntöisesti hänelle on tullut peliaikaa A-junioreissa tällä kaudella. Tasoero näiden sarjojen välillä on melkoinen.

– Tasoero A-junioreiden ja Veikkausliigan välillä on suuri. Täällä on kuitenkin Suomen parhaat pelaajat. Kaikki tapahtuu paljon nopeammin, vertaili Mastokangas.