31.10.2018

Edustusjoukkue uuden valmennuksen alaisuuteen ensi viikolla

Päävalmentaja José Riveiro ja apuvalmentaja Sergio Almenara aloittavat varsinaisen työskentelynsä FC Interissä marraskuun alussa. Ensimmäiset harjoitukset uudessa valmennuksessa ovat vuorossa maanantaina 5.11. Edustusjoukkueen taustaryhmässä jatkavat maalivahtivalmentaja Jani Meriläinen, fysioterapeutti Eduardo Rodriguez sekä huoltajat David Moore ja Seppo Pajunen. Lisäksi Erol Ates talenttivalmentajana on mukana tukemassa edustusjoukkueen nuoria pelaajia.

Uuteen kauteen valmistautuminen tuo luonnollisesti muutoksia myös pelaajistoon. Jo ilmoitettujen lähtijöiden Jere Koposen, Mika Mäkitalon ja Ari Nymanin lisäksi joukkueen jättävät varmuudella Julián Guevara ja Abdoulie Mansally.

Seuralla on tällä hetkellä 12 liigatason pelaajasopimusta, kun tavoitteena on kaikkiaan 22 sopimuspelaajaa. FC Interin tekninen johtaja Vesa Mäki kertoo uusien pelaajien rekrytoinnin olevan hyvässä vauhdissa.

– Meillä monen pelaajan sopimus päättyy tähän kauteen, minkä seurauksena uusi valmennus pääsee rakentamaan haluamaansa joukkuetta. Tämän vuoden joukkueesta vielä joku pelaaja saattaa tehdä jatkosopimuksen, Mäki tähdentää.

– Etsimme nykyjoukkueen ulkopuolelta vahvistusta puolustukseen vasemman laitapuolustajan ja topparin paikoille, keskikentälle useampaankin rooliin sekä hyökkäykseen niin keskelle kuin laidallekin. Osa pelaajista varmistuu todennäköisesti jo lähipäivinä, mutta kaikkien osalta emme pidä kiirettä, Mäki kertoo.

Myös tällä kaudella FC Interin fysiikkavalmentajana toiminut Simone Lucchesi jättää seuran. Lucchesin tilalle nimetään myöhemmin uusi fysiikkavalmentaja.

FC Inter kiittää kaikkia lähtijöitä kuluneesta ajasta ja toivottaa onnea uusiin haasteisiin!