11.9.2017

Benjamin Källman: Vain voitot kelpaavat

Inter kohtaa huomenna tiistaina vierasottelussa IFK Mariehamnin. Joukkue matkaa saarelle revanssimielellä, sillä kesäkuun lopussa pelattu edellinen joukkueiden välinen ottelu päättyi IFK:n 5-0 voittoon.

Viime viikolla jatkosopimuksen Interin kanssa tehnyt Benjamin Källman ei tuota ottelua muistele.

– Olen pyrkinyt unohtamaan sen pelin. Melkein tein silloin heti maalin, kun pääsin kentälle. Muuta en siitä muista, toteaa Källman.

Inter on sarjataulukossa siinä tilanteessa, että vain voitot kelpaavat. Tasaisessa sarjassa joukkueella on vielä mahdollisuudet vaikka mihin. Myös Källman tiedostaa tämän.

– Tasapelit eivät meille riitä. Nyt pitää ottaa voittoja ja tehdä tästä vielä hyvä loppukausi meille, sanoo Källman.

IFK Mariehamnin peli on nojannut tällä kaudella hyökkäyspään kaksikon Robbin Sellin – Aleksei Kangaskolkka vahvaan pelaamiseen. Myös Källman tietää kaksikon vaarallisuuden.

– Sellin on taitava ja nopea pelaaja. Myös Kangaskolkka on tehnyt maaleja paljon tällä kaudella jälleen. Heidän lisäksi Aapo Mäenpää on hyvä pelaaja ja todella hyvä ja tuttu kaveri maajoukkueympyröistä, listaa Källman.

Alta löytyvästä InterTV:n haastattelusta saat selville lisäksi mm. Källmanin kommentit jatkosopimuksen taustoista sekä kommentit Interin edellisestä ottelusta Ilvestä vastaan.