7.11.2016

Benjamin Källman U-20 maajoukkueen mukana Espanjaan

Tulevat Pikkuhuuhkajat, eli U-20 maajoukkue leireilee tällä viikolla Espanjassa. Tommi Kautosen luotsaama ryhmä pelaa leirin aikana myös kaksi ottelua, joista kumpikaan ei ole virallinen maaottelu.

Pikkuhuuhkajien päävalmentaja Tommi Kautonen on tyytyväinen siihen, että uuden ryhmän kanssa päästään liikkeelle toden teolla jo tässä vaiheessa.

– Tämä on ensimmäinen varsinainen kokoontuminen uudelle, tulevalle U21-maajoukkueelle ja saadaan prosessi käyntiin tämän leirin myötä, Kautonen kommentoi Kautonen Palloliiton kotisivuilla.

Mukaan nimetyssä joukkueessa on tuttuja nimiä jo aiemmastakin Pikkuhuuhkajaryhmästä sekä nuorempien ikäluokkien maajoukkueista.

– Pelaajista osa on ollut jo U21-ikäluokan mukana ja siitä muodostuu hyvä pohja, jolle lähdemme rakentamaan. Kaikkineen mukana on nyt pelaajia kolmesta ikäluokasta – 1996 syntyneistä 1998 syntyneisiin, tarkentaa Kautonen.

Espanjaan matkustavasta ryhmästä löytyy myös Inter-väriä. Oman ikäluokkansa maajoukkueen vakiopelaaja Benjamin Källman on itseoikeutetusti ryhmässä mukana. Espanjaan matkustaa myös tammikuussa Interistä tanskalaiseen FC Midtjyllandiin siirtynyt Kaan Kairinen.

(Lähde: www.palloliitto.fi)