19.4.2016

Benjamin Källman teki uransa ensimmäisen Veikkausliigamaalin

Inter piti kannattajiaan jännityksessä lähes ottelun loppuun asti maanantaina Veritas Stadionilla. Lopulta kotijoukkue juhli ottelussa 3-1(0-1) voittoa, vaikka oli kahdeksan minuuttia ennen ottelun loppua häviöllä vielä 0-1.

Interin maaleista otelussa vastasivat järjestyksessä kauden kolmannen osuman tehnyt Egzon Belica, uransa ensimmäisen Veikkausliigamaalin puskenut Benjamin Källman ja päätösnumerot upottanut Sebastian Mannström.

Uransa ensimmäisen maalin tehneen Källmanin mielestä Inter käänsi pelin lopulta itselle onnistuneiden vaihtojen ansiosta.

– Olimme vähän alakynnessä, mutta vaihtojen myötä saimme otetta pelistä ja onnistuimme tekemään kaksi maalia. Niiden jälkeen peli oli täysin hallussamme, kommentoi Källman ottelun ratkaisuhetkiä.

Interin voittomaalin Faith Obilorin keskityksestä lopulta puskenut nuori hyökkääjä oli luonnollisesti innoissaan maalista, vaikka ei vielä pelin jälkeen siitä oikein mitään muistanutkaan.

– Juho (Salminen) pudotti pallon Obilorille, joka keskitti sen maalille. Menin palloon ja sen jälkeen näin, että se oli maalissa. Tarkkaa muistikuvaa ei siitä minulla ole, mutta fiilis sen jälkeen oli upea, kertasi Källman ikimuistoista maaliaan.