2.5.2007

Bantamoi kehuu joukkueen puolustusta

FC Inter on pelannut tällä kaudella 11 virallista(Liigacup ja Veikkausliiga) ottelua. Joukkueen maaliverkko on heilunut näissä otteluissa seitsemän kertaa. Interin maalille täksi kaudeksi siirtynyt Patrick Bantamoi on syystäkin tyytyväinen joukkueen puolustuspelaamiseen.

-Meidän puolustuksemme on kieltämättä pelannut hyvin tällä kaudella. Kiitos tästä kuluu myös meidän keskikenttäpelaajille, jotka ovat osaltaan tehneet puolustuslinjan pelaamisesta helpompaa, näkee maalivahti-Bantamoi.

Bantamoi puhuu asiaa myös tilastojen valossa, sillä Interille tehdyt maalit ovat kahta maalia lukuunottamatta syntyneet erikoistilanteista.

KuPS:sta Interiin siirtynyt kassari on joutunut Interissä sopeutumaan myös uuteen pelityyliin, jossa maalivahdilta vaditaan muutakin kuin pelkkää pallojen torjumista. Bantamoi on saanut kauden aikana huomata, etteivät asiat tapahdu hetkessä ja tämän mies tiedostaa itsekin.

-Pelityyli on muuttunut paljon viime kaudesta. Interissä pelaaminen vaatii maalivahdilta enemmän varsinkin silloin kun meillä on pallo joukkueen hallussa. Yritän omaksua näitä asioita tietysti mahdollisimman nopeasti, sanoo Veikkausliigassa tällä kaudella vielä ohittamaton Bantamoi.

Tänään pelattavaan Oulu-otteluun Bantamoi lähtee muun joukkueen kanssa tavoittelemaan voittoa tutulla reseptillä.

-Jatketaan siitä, mihin on edellisissä otteluissa jääty. Pelataan tiivis peli puolustuspäässä ja isketään tarvittavat maalit, lupaa Bantamoi.

J.M 3.5.2007