14.5.2017

B-SM: Interille avausvoitto

Inter lähti otteluun hyvin valmistautuneena, viikon varrella on harjoiteltu hyvin tiedostaen Jaron pelitavan. Jo viime viikonlopun ottelussa Inter pelasi hyvin mutta väsähti loppua kohden, tänään polttoaine riitti täyden peliajan.

– Olimme aika hyvin tietoisia siitä miten Jaro tulee pelaamaan ja sen mukaan olemme harjoitelleet. Ottelussa kotijoukkue toimi lähes täysin kuten olimme ajatelleetkin ja meidän pelaajamme hoitivat omat tehtävänsä erittäin hyvin. Joka ikinen pelaaja pelasi hyvin, jokainen tontti hoidettiin tyylikkäästi. Tämä oli erittäin vahva ja tiivis joukkuepanos, John Allen kiitteli joukkojaan.

Ensimmäinen puoliaika oli Interin hallussa. Puolustus toimi erinomaisesti ja piti isäntien hyökkäyspelin kurissa. Hyökkäyspäässä Inter oli aktiivinen ja loi useamman hyvän maalipaikan. Kaksi maalipaikoista tuotti tulosta. 28 minuuttia oli pelikellossa kun Samuli Linjos puski takatolpalta keskityspallon verkkoihin. Vain kaksi minuuttia myöhemmin Emil Peltonen sai oman paikkansa, ja sinetöi viidestä metristä loppulukemat 0-2.

Toiselle jaksolle lähdettäessä Jaro muutti kenttäkoostumustaan ja lähti hakemaan tasoitusta agressiivisemmalla hyökkäyspelillä. Inter sai puolestaan yrittää iskeä vastahyökkäyksillä, jotka eivät tuoneet tulosta.

– Toisella puoliajalla Jaro panosti hyökkäykseen mutta me puolustimme hyvin. Varsinkin topparipari Frans Grönlund ja Oliver Kangaslahti esitti varmoja otteita. Lauri Inkeroinen maalilla esitti muutaman loistotorjunnan, kaikki teki hyvää työtä. Kun pelaamme samalla tasolla niin jatkossa on paljon lisäpisteitä otettavissa, Allen myhäili hyvin tyytyväisenä.

Interin ottelut jatkuvat ensi viikonloppuna kotikentällä.

FC Inter B – Ilves, lauantaina 20.5. kello 15.15 Kupittaa 2.