24.9.2017

B-SM: Inter tasapeliin viimeisessä kotiottelussa

Sarjasijoituksen kannalta ottelulla ei ollut enää kovin suurta merkitystä. Välttämällä tappion Inter varmistaisi kahdeksannen sijansa, tappiolla KuPSilla olisi vielä viimeisellä kierroksella mahdollisuus kiriä Interin ohi. Tasapelin myötä Interin lopullinen sijoitus on kahdeksas.

Peli oli kokonaiskuvaltaan hyvin tasainen ja tasokas esitys kummaltakin joukkueelta. Ensimmäisellä puoliajalla ei kumpikaan joukkue pystynyt luomaan vaarallisia tilanteita, täysin johdonmukaista oli että tauolle siirryttiin maalittomassa tasatilanteessa. Molemmat joukkueet keskittyivät puolustamaan tarkasti.

– Voitimme vieraspelimme Kuopiossa 4-2, mutta tässä pelissä joukkue oli ihan erilainen. He puolustivat aivan yhtä hyvin kuin mekin ja peli oli todella tasainen. Ensimmäisellä puoliajalla emme antaneet KuPSille minkäänlaisia mahdollisuuksia uhata maaliamme pelitilanteista. Erikoistilanteetkaan eivät tuottaneet vaikeuksia. Toisaalta omat tilanteemmekin jäivät vähiin, John Allen kertasi avauspuolikasta.

Toisella puoliajalla alkoi tapahtua. Emil Peltonen oli jälleen kerran asialla tehden 1-0 maalin kulmapotkun jälkitilanteesta 52. minuutilla. Maali on Peltosen kauden yhdeksäs ja sijoitus maalipörssissä on toinen. Mutta maalin jälkeen Interille sattui pieni uinahdus ja vieraat pääsivät jo seuraavalla minuutilla tasoittamaan 1-1. Eetu Heiskanen sai hyvän läpisyötön ja maalasi varmasti.

– Jonkin verran meille vielä kummittelee turhan helpot takaiskumaalit, tänään menetimme heti johtoasemamme. Mutta en voi valittaa, joukkue pelasi hyvin yhtenäisesti, kaikki tekivät joukkueen eteen töitä ja keskittyivät sovittuihin asioihin. Emil teki jälleen komean maalin. Peli oli todella tasinen ja mielestäni lopputulos oli täysin oikeutettu, John Allen totesi.

Interillä on vielä yksi ottelu jäljellä vieraskentällä. Lauantaina 7.10. pelattavalla päätöskierroksella Inter matkustaa Tuusulaan PKKU:n vieraaksi.

– Lähdemme tottakai hakemaan voittoa viimeisestä pelistä vaikka sillä ei ole mitään merkitystä sijoituksen kannalta. Voitto on aina voitto ja kaudesta jäisi hyvä maku päättämällä se hyvällä suorituksella, Allen mietiskeli kauden päätösottelua.