10.6.2017

B-SM: Inter Kupittaalla sunnuntaina

Junioreiden SM-sarjat jatkuvat viikon koulujen päättäjäistauon jälkeen. Interin A- ja B-juniorit pelaavat kierroksen ottelunsa sunnuntaina.

A-juniorit pelaa Seinäjoella SJK Akatemiaa vastaan. Isäntien sarja on alkanut takellellen, viidestä pelistä kaksi tasapeliä ja kolme tappiota. SJK Akatemian sarjasijoitus on viimeistä edellinen. Inter lähtee matkaan nälkäisenä sijalta neljä, viimeksi FC Espoota vastaan oltiin parempia mutta ottelussa kirittiin tasapeliin vasta lisäajan maalilla.

Interin B-juniorit pelaa oman ottelunsa Kupittaalla ja kesäkuun kunniaksi ottelu pelataan nurmella. Vastustajaksi saapuu oululainen OLS, joka tällä hetkellä on sarjataulukon pohjalla. Vieraiden pelille ominaista on ollut vähämaalisuus, viiden pelin jälkeen maaliero on 4-7. Pelaamistaan otteluista OLS on kerännyt kaksi pistettä kahdella tasapelillä. Edellisen kierroksen pelissä OLS hävisi vieraissa niukasti 0-1 sarjakakkonen PKKU:lle.

Inter on pelannut tuloksellisesti hyvin tasaisia pelejä sarjassa, ensimmäisen kierroksen HJK-tappiota lukuun ottamatta. Numeroiden valossa odotettavissa on jälleen tasainen ja oletettavasti vähämaalinen ottelu. Edellisellä kierroksella Inter hävisi Lahdessa harmittavasti 0-1 ottelun, jossa pelattiin hyvin tarkkaa peliä. Huomenna, hyvin esiintyneellä Interillä, on erinomaiset mahdollisuudet lisätä pistetiliään ja kohentaa sarja-asemaansa erittäin tasaisessa keskikastissa.

FC Inter – OLS, B-junioreiden SM-sarja, Kupittaa 6 kello 12.15 sunnuntai 11.6. Ottelussa järjestetään puffetti, ilmainen sisäänpääsy!