B-SM: Inter ja HJK tarjosivat huippupelin

– Ensimmäinen puoliaika oli mielestäni hyvin tasainen, mutta HJK loi pari vaarallisempaa maalitilannetta kuin me, John Allen kertasi ottelun avauspuolikasta.

HJK aloitti ottelun hieman pirteämmin ja jo avaushetkillä pallo saatiin lirutettua pienestä kulmasta niukasti ohi takakulman. Vähän myöhemmin pallo lauottiin voimalla sivuverkkoon, mutta jälleen pienestä kulmasta. Puoliajan ainoa maali syntyi 18 peliminuutin jälkeen. Parilla näppärällä syötöllä sivuttaissuuunnassa Reko Räsäselle saatiin pallo pelattua rankkaripisteen kohdalle ja hän siirsi pallon löysällä laukauksella maaliin.

– Tämä joukkue on kehittynyt hurjasti keväästä lähtien, pelaamme joukkueena tosi hyvää jalkapalloa. Me pystymme pelaamaan ketä tahansa vastaan, tänäänkin todella taitava HJK sai meiltä kovan vastuksen, Allen kiitteli Inter miehistöä.

Toisella puoliajalla Inter osoitti taitojaan ja voitonhalujaan. Joukkue oli päättänyt tasoittaa ottelun ja hyökkäsi hyvän tovin toisella jaksolla leveällä rintamalla pakottaen HJK-puolustuksen tekemään parhaansa. Hyökkäyssuuntaan Klubi sai tänä aikana tyytyä vastahyökkäyksiin. Reilun tunnin pelin jälkeen pallo saatiin maaliin. Emil Peltonen ryntäsi vasemmalta lähteneeseen keskitykseen päineen ja ohjasi pallon nätisti takakulmaan. Kaikkien ihmetykseksi ja pettymykseksi avustavan erotuomarin lippu oli ylhäällä ja maali hylättiin paitsiona.

Hylätystä osumasta Inter sai enemmän positiivista raivoa hyökkäyspeliinsä ja HJK oli ahtaalla. 66 minuutin kohdalla tasoitusmaali 1-1 oli tosiasia. Kulmapotku oikealta annettiin hienosti takatolpalle jossa Emil Peltonen oli paikalla ja puski pallon riman alle.

Interin pettymykseksi ilo jäi lyhytaikaiseksi kun HJK pääsi nopean hyökkäyksen päätteeksi sinetöimään loppulukemat 1-2, nätillä kuviolla. Oikealla laidalla rynnännyt hyökkääjä antoi matalan kovan syötön etutolpalle joukkuekaverin jalkaan, tämä ohjasi pallon takaviistoon rankkaripilkun kohdalla päivystäneelle Julius Tauriaiselle, joka siirsi pallon maaliin. Ottelua oli tällöin pelaamatta reilu kymmenen minuuttia.

Inter ei luovuttanut vaan haki tasoitusta loppuun asti. Yritykset olivat hyviä mutta lähinnä maalia oltiin vasta loppusekunneilla kun pallo saatiin kulmapotkun jälkitilanteesta maalin katolle.

Interin peli-ilme tuskin jätti ketään runsaslukuisesta katsomosta kylmäksi, harmittavasta tappiosta huolimatta. Joukkueen otteita on hieno seurata, joukkue pelaa nimenomaan joukkueena.

-Olen erittäin tyytyväinen peliesitykseemme. Tietenkin pistemenetys harmittaa mutta pelasimme hyvin, John Allen totesi. Tässä joukkueessa on paljon myönteistä. Loistava joukkuehenki, taitoa, tahtoa, intohimoa. Tästä on hyvä jatkaa, Allen summasi.

B-juniorit jatkavat pelejään jo lauantaina Vantaalla, vastustajanaan PK-35.