26.8.2017

B-SM: Inter hävisi sarjakakkoselle

Vastustaja Ilves tiedettiin vahvaksi joukkueeksi jo ennen peliä, ei joukkue ilman syytä ole HJK:n kanssa kärjessä muilta karussa. Ottelussa Inter antoi kelpo vastuksen ja pysyi pelissä mukana ensimmäisen jakson, kunnes isännille tuomitut rangaistuspotkut pilasivat päivätyön.

Lopulta Ilves meni menojaan ja voitti ottelun 4-0. Tauolla keltapaidat johti 1-0.

– Ilves oli ottelussa parempi joukkue mutta oikeastaan olimme ensimmäisellä puoliajalla pelissä hyvin mukana, vaikka Ilvekselle mielestäni tuomittiin hyvin epäselvä rangaistuspotku, valmennusvastuun kantanut Esa Johansson kertoi.

Puolin tunnin kohdalla tuomitusta rankkarista Ilves teki 1-0 taukojohdon. Toinen puoliaika alkoi samoissa merkeissä mihin ensimmäinen päättyi. Jakso ehti vanhentua reilu kymmenen minuuttia kun Ilvekselle vihellettiin päivän toinen rankkari, valmentaja Johanssonin mukaan jälleen kevyin perustein. Rankkarista pallo maaliin ja Ilves 2-0 johtoon.

– Toinen rankkari oli liikaa, se söi nuorta porukkaamme pahasti, emme enää jaksaneet nousta, Johansson totesi.

Heti 2-0 maalin jälkeen Ilves iski pelitilannemaalin 3-0, sinimustien vielä harmitellessa kahta kovaa rankkarituomiota. Kymmenisen minuuttia ennen loppua kotijoukkue kaunisteli lopputulokseksi 4-0.

– Näitä pelejä osuu toisinaan kohdalle, Johansson harmitteli. Ilves oli joka tapauksessa parempi ja ansaitsi täysin voittonsa, hän jatkoi.

Saman tien Esa Johansson käänsi katseet tulevaan. ”Neljä ottelua on vielä jäljellä ja kaikki vastustajat ovat lyötävissä”, hän totesi.

Inter pelaa seuraavan ottelun kahden viikon kuluttua kotikentällä vastustajanaan Kuusysi