B-junioreille tappio Helsingissä

Interin vastuuvalmentaja John Allen ei lähtenyt selittelemään häviötä vaan totesi että kotijoukkueessa pelasi usea erittäin taitava nuorukainen ja joukkue oli alati vaarallinen ansaiten voittonsa.

Inter puolusti ottelussa hyvin ensimmäiset 35 minuuttia, varsinkin Lauri Inkeroinen maalilla esitteli torjuntataitojaan. Puoliajan lopun kahta kohtalokasta puolustusvirhettä Allen jäi harmittelemaan. HJK pääsi tekemään 2-0 ja 3-0 osumat lähietäisyydeltä keskityspalloista.

Toiselle jaksolle Inter teki muutoksia pelipaikoille ja hyökkäyspeli parani välittömästi. Jakso vanheni kuusi minuuttia kun Casper Nyberg jysäytti 25 metristä vapaapotkun yläkulmaan ja tilanteeksi 3-1. HJK vastasi kuitenkin välittömästi viimeistelemällä loppulukemiksi 4-1.

– Vastassa oli todella kova ryhmä. Pojat tekivät kaikkensa ja taistelivat hyvin, sanoi Allen.