6.11.2019

Arttu Hoskoselle jatkosopimus FC Interiin

(Kuva: Tero Wester)

Inter-kasvatti Arttu Hoskonen nähdään sinimustissa myös tulevalla kaudella. Seura ja Hoskonen ovat allekirjoittaneet kaksivuotisen jatkosopimuksen.

22-vuotias puolustaja siirtyi Kaarinan Pojista Interin junioreihin jo 13-vuotiaana ja on edustanut FC Interiä siitä lähtien. Veikkausliigadebyyttinsä Hoskonen teki kaudella 2016, minkä jälkeen Veikkausliigapelejä on kertynyt yhteensä 65 kappaletta. Kuluneella kaudella Hoskonen pelasi 16 Veikkausliigaottelussa saaden enemmän vastuuta etenkin kauden loppua kohden.

– On hienoa, että voimme jatkaa työtä Artun kanssa. Hän on paikallisia poikia ja meille on tärkeää, että voimme olla mukana heidän kehityksessään. Ensi vuosi tulee olemaan tärkeä Artulle, sillä hänellä on nyt mahdollisuus näyttää kehityksen jatkuvan edelleen ja että hän ansaitsee isomman roolin joukkueessa, päävalmentaja José Riveiro tiivistää.

Hoskonen itse näkee sekä kuluneen kauden että tulevat vuodet valoisina.

– Nyt seura on minusta menossa oikeaan suuntaan ja taistelee niistä sijoituksista kuin pitääkin. Kiva olla osa sitä ainakin seuraavat kaksi vuotta, Hoskonen iloitsee.

Arttu Hoskosen lisäksi FC Interillä on vähintään kauden 2020 kattavat sopimukset Aati Marttisen, Juuso Hämäläisen, Aleksi Paanasen, Elias Mastokankaan ja Álvaro Muñizin sekä Norjassa lainalla olevan Benjamin Källmanin kanssa.