20.5.2016

Arttu Hoskoselle ja Aati Marttiselle sopimukset

Viime kuussa 19 vuotta täyttänyt Arttu Hoskonen on alun perin Kaarinan Nappuloissa jalkapallon pelaamisen aloittanut puolustaja. Pääasiassa topparina pelaava Hoskonen siirtyi Interiin 13-vuotiaana Kaarinan Pojista.

Aati Marttinen puolestaan siirtyi Interin junioreihin suoraan Turun Nappulaliigasta vuonna 2009. 18-vuotiaalla Marttisella on kokemusta miesten peleistä jo viime vuodelta, jolloin hän pelasi Interin silloisen farmiseura ÅIFK:n maalilla kaikkiaan 13 ottelussa.

Interin päävalmentaja Job Dragtsman mukaan seura teki hyvän valinnan tehdessään kaksikolle sopimukset.

– Kenties nuorille tehdään kauden aikana lisää edustusjoukkueen sopimuksia, mutta Aati ja Arttu olivat jo harjoituskaudella vakuuttavimmat juniorit. Aatilla on kaikki edellytykset nousta liigatason maalivahdiksi nopeasti. Arttu puolestaan on kehittynyt valtavasti jo nyt alkuvuoden aikana. Nyt molempien täytyy vain tehdä lujasti töitä päästäkseen pelaamaan lisää Veikkausliigaa, Dragtsma kommentoi.

Interin edustusjoukkueen mukana ollut toinen juniorimaalivahti Elias Tuomarila puolestaan on siirtynyt Kakkosessa pelaavan AC Kajaanin riveihin.