28.9.2017

Arttu Hoskonen povaa vaikeaa KuPS-ottelua

Inter kohtaa huomenna perjantaina Kuopion Palloseuran Veritas Stadionilla. Interin edellisessä ottelussa JJK:ta vastaan täydet minuutit pelannut Arttu Hoskonen pitää kuopiolaisia vaikeana vastustajana.

– Vaikea joukkue on vastassa huomenna. Heiltä löytyy voimaa ja nopeutta hyökkäyksestä. Lisäksi he ovat yhtenäinen joukkue, sanoo Hoskonen InterTV:n haastattelussa.

Inter oli edellisessä ottelussa vahva vastahyökkäyksissä. Hoskonen toivoo, että tehoja löytyy näistä myös huomenna KuPS:aa vastaan.

– Emme saa ilmaiseksi mitään. Voitto on tavoitteena. JJK:ta vastaan olimme vahvoja vastahyökkäyksissä, joten toivottavasti saamme niistä tulosta myös huomenna, sanoo Hoskonen.

Hoskosen peliminuutit ovat jääneet tällä kaudella vähiin. Talvella leikkausta vaatinut nilkkavamma on häirinnyt lopulta koko kautta. Loppukauden tavoitteet ovat Hoskosella selvät.

– Haluan antaa näyttöjä ensi kautta silmällä pitäen, koska en ole päässyt hirveästi pelaamaan tällä kaudella. Joukkueen kanssa meillä ei ole mahdollisuuksia mitaleille, joten tavoitteena on pelata kausi kunnialla loppuun ja saada pisteitä kerättyä niin paljon kuin mahdollista, toteaa Hoskonen.

Lisää Hoskosen kommentteja mm. juniorivuosista, jotka päättyivät viime sunnuntaina Interin A-junioreiden kanssa hopeajuhliin.