A:lle vierasvoitto, B:lle harmittava kotihäviö

B-junioreiden ottelu Kupittaa 2:lla alkoi vauhdikkaasti. Isännät käyttivät isännän otteita ja hallitsivat peliä. Alkuminuuttien ajan pallo pysyi Interin hyökkäysalueella. Kotijoukkue prässäsi PK:n pelinrakentelua hyvin ylhäältä ja tämän prässin ansiosta Inter onnistui tekemään ottelun avausmaalin. PK-35 ei saanut palloa pelattua eteenpäin omilleen vaan pallo ajautui hyvään laukaisusektoriin vajaaseen 20 metriin Ali Yasinille, joka laukoi kovan matalan vedon aivan maalin vasempaan alanurkaan, 1-0. Kovinkaan monta minuuttia ei ottelu tämän jälkeen edennyt kun Emil Peltonen taiteili pallon yli vastustajan maalivahdin mutta pallo osui poikkipuuhun. Mitä pitemmälle avausjakso eteni, sen tasaisemmaksi peli muuttui. Parhaimmat paikat tarjoutui Interille ja taukolukemat olisivat voineet olla kotijoukkueelle 1-0 kauniimmat.

– Pelasimme loistavan ensimmäisen puoliajan, pelasimme juuri niin kuin olimme sopineet ja loimme useamman hyvän maalintekopaikan ennen taukoa. Harmiksemme PK pääsi paremmin otteluun mukaan toisella jaksolla samalla kun ensimmäisen puoliajan kova työntekomme alkoi vaatia veronsa, me väsyimme, John Allen harmitteli.

Toisen puoliajan ensimmäiset 20 minuuttia Inter oli vielä pelissä hyvin mukana luoden pari hyvää maalipaikkaa. Reilun tunnin pelin jälkeen Emil Peltonen oli hyvässä paikassa rangaistusalueen sisällä, mutta Interin epäonneksi hän ei saanut puhdasta osumaa puolivolleyhinsa ja laukaus suuntautui yli maalin. Tyypilliseen tapaan vastustaja rokotti toisessa päädyssä seuraavassa hyökkäyksessään. Maali syntyi lähietäisyydeltä Bene Filppun lapikkaasta, kauniin hyökkäyskuvion päätteeksi.

– PK:n tasoitus oli ottelun käännekohta, pelaajiemme päät painuivat silminnähden osuman jälkeen, Allen totesi.

Tasoitusmaalista kului seitsemän minuuttia kun samainen Filppu viimeisteli ottelun lopputulokseksi 1-2. Tämän jälkeen vieraat laskivat rivinsä hyvin alas, aloittivat varsinaisen vaihtoruletin ja pelasivat varmasti jäljellä olevat minuutit pitäen isännät loitolla maaliltaan.

– Ensimmäinen puoliaika oli meidän, toinen puoliaika oli vieraiden. Me teimme parhaamme hyvää joukkuetta vastaan. Vieraat onnistuivat paremmin maalipaikoistaan, siinä oli joukkueiden välinen ero tänään, John Allen kiteytti ottelun kulun.

A-juniorit pelasivat alkuillasta oman ottelunsa Tampereella Ilvestä vastaan. Inter oli matkassa erittäin nuorella joukkueella sillä lainassa joukkueessa oli useampi B-juniorijoukkueen pelaaja. Lähes puolet avauskokoonpanosta oli 2000-luvulla syntyneitä nuoria. Vastustaja Ilves marssitti kentälle huomattavasti isokokoisemman ja fyysisemmän joukkueen. Inter hallitsi peliä ja voitti ottelun maalein 2-0. Molemmat maalit viimeisteli paljon tilanteita luonut Jani Luoma. Maalit viimeisteltiin 37 minuutin ja 49 minuutin kohdalla.

– Nuoret pelaajamme osoittivat jälleen hyvin kypsiä otteita kentällä. Pelasimme hyvän pelin. Prässipelimme toimi, voitimme useimmat kakkospallot, loimme paljon tilanteita hyökkäyspäässä ja myös puolustuspelimme toimi erittäin hyvin. Tämä oli vaikeasta vieraspelistä tosi hyvä tulos, David Moore summasi ottelun tapahtumat.

Kahden voiton myötä Inter on sarjataulukossa kiivennyt nollasta lähtöpisteestä kuuteen pisteeseen ja on taulukossa nyt kolmantena. Ensi viikon lauantaina, 13.5. kello 16.15 Inter kohtaa kotikentällä yhdistelmäjoukkueen PK-35/VJS.