5.10.2017

Albion Ademi tyytyväinen laina-aikaansa Kemissä

PS Kemissä heinäkuun lopusta asti lainassa ollut Albion Ademi piipahti Turussa ennen lähtöään U19-maajoukkueen Georgia otteluihin. Ademi on ollut todella tyytyväinen aikaansa Meri-Lapissa.

– Olen tyytyväinen aikaani Kemissä tähän mennessä. Olen saanut pelata paljon ja säännöllisesti Veikkausliigaa. Se oli tarkoituksena, kun menin sinne ja se on toteutunut, sanoo Ademi.

Interissä Ademin peliaika oli tällä kaudella kortilla. Vastuu Kemissä on vienyt laituria eteenpäin niin kentällä kuin kentän ulkopuolella.

– Säännöllinen peliaika on kehittänyt minua. On tullut jo tiettyä rutiinia pelaamiseen. Eniten on kehittynyt yksi vastaan yksi pelaaminen ja myös puolustuspelaaminen, jonka puutteesta rankaistaan Veikkausliigassa kyllä armotta.

– Asun nyt myös ensimmäistä kertaa pois kotoa, joten myös se on uutta ja kasvattavaa. Pitää ottaa enemmän vastuuta kaikesta ja se kasvattaa minua myös ihmisenä, jatkaa Ademi.

Ademi matkustaa perjantaina siis U19-maajoukkueen mukana kaksoismaaotteluun Georgiaan. Kyseisen ikäluokan edelliset tapahtumat Euroopan huippumaita jättivät toivomisen varaa. Ademi myöntääkin, että parannettavaa joukkueella on.

– Edelliset tapahtumat eivät menneet tuloksellisesti hyvin. Jos kuitenkin otetaan ottelu Belgiaa vastaan, niin se sujui pelillisesti todella hyvin. Sitä pelaamista meidän pitää pystyä jatkamaan myös seuraavissa otteluissa Georgiaa vastaan. Tavoitteena on edelleen saada hyviä kansainvälisisiä otteluita ja kehittyä joukkueena kohti EM-kisoja. Tietysti tavoitteena on myös voittaa kumpikin otteluista, päättää Ademi.