16.1.2017

Albion Ademi innolla harjoitusten parissa

FC Interin toinen kokonainen harjoitusviikko käynnistyy tänään. Viime viikolla joukkue urakoi treenien muodossa kuutena päivänä. Joukkueen nuorisokaartiin kuuluva Albion Ademi on mielissään treenikauden alkamisesta.

– Tosi kivaa päästä taas harjoittelemaan. Meillä on paljon taitavia pelaajia ja treenit ovat olleet toistaiseksi tosi hyviä, iloitsee Ademi.

Interin päävalmentaja Shefki Kuqi toivoo nuorilta pelaajilta vahvaa esiinmarssia joukkueen pelaavaan kokoonpanoon tulevalla kaudella. Viime kaudella kahdessa Veikkausliigapelissä pelannut 17-vuotias Ademi on valmis haasteeseen.

– Hyvä, että odotetaan paljon. Teen kaikkeni, jotta pääsen pelaamaan paljon. Se on kiva, että on haasteita, myöntää Ademi.

Ademin haaste peliajan suhteen on kova. Interin hyökkäyspäässä löytyy paljon kokeneita pelaajia, jotka pitää syrjäyttää. Pelkkää taistelua pelipaikan suhteen kaikki harjoittelu ei ole. Ademin mukaan oppia koneilta pelaajia tulee kokoa ajan. Perjantai harjoituksissa mm. kokenut Timo Furuholm ohjeisti useaan otteeseen nuorta Ademia.

– Ei mitään ihmeellistä siinä ollut. Furkka antoi oppia, miten pitää puolustaa. Yleensäkin meidän kokeneet pelaajat auttavat todella paljon, kiittelee Ademi.